Aplikim për bursat EUROWEB+ në disa vende të BE

Aplikim për bursat  EUROWEB+ në disa vende të BE

Projekti Euroweb + mundëson bursa Master ose/dhe Bachelor për studentët nga Ballkani. Projekti Euroweb + konsiston në një skemë bursash dhe është vazhdim i projektit Euroweb i programit Erasmus Mundus. Më datë 1 Nëntor 2016 janë hapur thirrjet për aplikim për bursa. Studentët e Universitetit të Tiranës apo të tjera universitete jo partnere ne program mund të aplikojnë për bursë në programin master, në një prej universiteteve pjesëmarrëse në këtë projekt si Target Group II,…

Read More

15 vende vakante për studentë si koordinator projekti

15 vende vakante për studentë si koordinator projekti

Code Albania   kërkon 15 studentë që studiojnë në Tiranë për projektin “Parandalimin e Praktikave të Paligjshme të Emigrimit të të Miturve në Vendet e BE”  dhe që vijnë nga rrethet specifike : Kukës, Malësi e Madhe, Elbasan dhe Korcë. Këta studentë do jenë kordinatore lokalë në rrethet përkatëse. Pasi të trajnohen për një periudhë 3 ditore nga një ekspert mbi fushën e praktikave të paligjshme, 2 kordinatorë nga secili rreth, do të kryej seanca…

Read More

PROJEKT EDUKIMI NË SLLOVAKI

PROJEKT EDUKIMI NË SLLOVAKI

Projekti vullnetar me objekt Edukimin, i mundësuar nga AIESEC në Sllovaki në bashkëpunim me Ministrinë e Edukimit sllovake, synon të mbledhë 39 njerëz energjik nga e gjithë bota, për tu bërë proaktiv dhe të kuptojnë veten përmes njohjes së kulturave dhe diferencave në botë. Aktivitetet e projektit do të përfshijnë: përgatitjen e materialeve të ndryshme për prezantim, mundësimin e të qenurit ambasador i shtetit tënd, përgatitje materialesh dhe prezantimesh për tema të caktuara, pjesëmarrje në…

Read More

Shkolla Dimërore 2016 “Të Rinjtë Inovatorë”

Shkolla Dimërore 2016 “Të Rinjtë Inovatorë”

Aktiviteti gërsheton njohuritë akademike me argëtimin dhe zbavitjen, ftohen të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës të bëhen pjesë e kësaj eksperience . Ky edicion zhvillohet  në Vlorë, nga datat: 17 deri më 20 Nëntor 2016. Studentët e përzgjedhur do të ndjekin një program të pasur akademik me leksione mbi inovacionin dhe fusha të tjera të lidhura me të. Në këtë kuadër të gjithë të pranishmit do të kenë mundësi të njihen edhe me rezultatet…

Read More

“Qyteti i sigurtë” organizuar nga UNDP në Shqipëri

“Qyteti i sigurtë” organizuar nga UNDP në Shqipëri

UNDP Albania kërkon të rinj, studentë, profesionistë, sipërmarrës të rinj për të identifikuar dhe dizenjuar sëbashku zgjidhje për një qytet më të sigurtë. Gjatë ditës pjesëmarrësit do të përdorin metodologjinë inovative të Design Thinking për të transformuar idetë e tyre në prototype. Të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me ҁertifikata pjesëmarrjeje dhe prototipi fitues do të mbështetet financiarisht deri në transformimin e tij në një produkt konkret. Koha e organizimit : 15 Nëntor 2016 10:00…

Read More

Forumi YouthSpeak nga AIESEC Albania

Forumi YouthSpeak nga AIESEC Albania

AIESEC in Albania organizon për të dytin vit forumin YouthSpeak. Ky forum është pjesë e lëvizjes globale YouthSpeak Movement (qe shtrihet në mbi 126 shtete) dhe synon të rrisë bashkpunimin midis të rinjve dhe liderave në fusha të ndryshme për të sjellë një ndryshim të prekshëm në problematikat kryesore në botë.   YouthSpeak Forum mbështetet në tri shtylla, Inspire, Engage dhe Act. Gjatë eventit do të zhvillohen fjalime dhe panele diskutimi nga personalietete të njohura…

Read More

Mundesi punësimi/ Specialist Finance

Mundesi punësimi/ Specialist Finance

Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon. Pjesë e BALFIN Group është Green Coast, një kompani e fokusuar në Projektimin, ndërtimin, vënien në shfrytëzim, administrimin, mirëmbajtjen, menaxhimin, operimin e Resorteve Turistike, Enklavavetë Zhvillimit të Objekteve dhe Fshatrave Turistike dhe njësive të hotelerisë Pozicioni: Specialiste Finance. Detyra dhe Përgjegjësi :  Hedhja e faturave të blerjeve dhe të shitjeve  Ndjekia e veprimeve me Bankën dhe Arkën, (pagesa…

Read More

Konkurs për gjimnazistët dhe studentët

Konkurs për gjimnazistët dhe studentët

UNË ZGJEDH TË FLAS – SHKRUAJ DHE FITO Student Economic Forum fton gjithë studentët dhe gjimnazistët të bëhen pjesë e konkursit “UNË ZGJEDH TË FLAS”, një konkurs ku përveç shpalljes së fituesve të 10 shkrimeve më të mira, ka si qëllim të inkurajojë dhe të promovojë të rinjtë që ngrenë zërin për çështje dhe problematika të ndryshme, të karakterit ekonomik, social dhe politik, që shqetësojnë sot shoqërinë Shqiptare. Aplikoni për t’u bërë pjesë e konkursit…

Read More

Bursa Master dhe Doktoraturë nga qeveria franceze

Bursa Master dhe Doktoraturë nga qeveria franceze

Afati i fundit i aplikimit: 6 Janar 2017 Programi i bursave Eiffel është ndërtuar nga Ministria e Jashtme e Francës në mënyrë që të terheqi në programet Master dhe Doktoraturë studentët më të mirë ndërkombëtarë. Bursa përfshin një pagesë mujore prej 1180 € për studentët e nivelit Master dhe 1400€ për studentët e Doktoraturës. Kandidatët nuk duhet të jenë më të mëdhenj se 30 vjeç në momentin e aplikimit për Master dhe jo më të…

Read More

Praktikë e paguar nga HeadHunter

Praktikë e paguar nga HeadHunter

Zyra e Karrieres, Fakulteti i Ekonomisë, ju njeh me nje tjetër mundësi për të gjithë  studentët dhe të sapodiplomuar! Grupi The HeadHunter prezanton program të plotë Internshipi 6 mujor ne profilet, • Finance, • Marketing • Biznes Kriteret e kërkuara nga aplikantët janë: 1. Studente te cilet jane duke ndjekur programet Master dhe/ose Doktorature, apo sapo jane pajisur me keto diploma. 2. Studente te cilet jane ne proces te pergatitjes se tezave perfundimtare. 3. Studente…

Read More
1 2 3 4 5