Kërkohen vullnetarë nga Instituti i Politikave Mjedisore për në Barcelonë, Spanjë

Kërkohen vullnetarë nga Instituti i Politikave Mjedisore për në Barcelonë, Spanjë

Instituti i Politikave Mjedisore kërkon vullnetarë nga Republika e Shqipërisë për programin EVS (European Voluntary Service) për në Vic, Barcelonë, Spanjë. Programi EVS mbulon biletën e udhëtimit vajtje-ardhje në Spanjë, akomodim, ushqim, shpenzime leje qëndrimi, kurs gjuhe dhe 105€ para për shpenzime mujore për vullnetarin/en. Preferohen vullnetarë që dinë anglisht dhe/ose spanjisht. Gjatë punës vullnetare do të ketë kurse spanjishte të detyrueshme gjithashtu. Vullnetari/ja do të ndihmojnë punonjësit e qendrave të njerëzve me aftësi të…

Read More

ICT Youth Camp

ICT Youth Camp

Partnerët Shqipëri fton të gjithë të rinjtë dhe të rejat e moshave 17-30 vjec, nxënës/e të shkollave të mesme të përgjithshme dhe profesionale, studentë/e, dhe të rinj e të reja të tjerë/a të apasionuar/a në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, të shprehin interesin e tyre për pjesëmarrje në “ICT Youth Camp”.  “ICT Youth Camp” është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që synon të rrisë njohuritë dhe aftësitë e të rinjve dhe të rejave në…

Read More

Kurse falas të artit për fëmijë nga CODE Albania

Kurse falas të artit për fëmijë nga CODE Albania

CoDe Albania – COHERENT DEVELOPMENT ALBANIA, në kuadër të projektit “Albanian Youth in Action”, do të zhvillojë në ambientet e qëndrës rinore të saj, kurse falas të artit (muzikë dhe pikturë) për fëmijë nga mosha 4- 14 vjeç. Kurset do të zhvillohen 2 mësuese vullnetare, studente të Universitetit të Arteve në Tiranë. Përmes kësaj nisme, synohet rritja e ndërgjegjësimit mbi vlerën e informimit dhe formimit të brezit të brezit të ri lidhur me fushën e…

Read More

Kursi “Bazat modeluese të kodimit” falas në Tiranë

Kursi “Bazat modeluese të kodimit” falas në  Tiranë

HardSoft organizon FALAS kursin “Bazat modeluese të kodimit” në periudhën kohore 15 dhjetor 2016 – 5 shkurt 2017 (me pushim në periudhën kohore 24 dhjetor 2016 – 8 janar 2017). Ky kurs ofron mundësitë  për të formuar bazat e nevojshme për programuesit e rinj. Studentët krijojnë kulturë mbi mjetet bazë të kodimit (variablat, operatorët, instruksionet përzgjidhëse, instruksionet ciklike, vektorët, matricat, etj), si dhe ushtrojnë nëpërmjet tyre mënyrat e të menduarit që dërgojnë në zgjidhjet e…

Read More

Mundesi punesimi/ menaxher i Burimeve Njerezore

Mundesi punesimi/ menaxher i Burimeve Njerezore

Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese  në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë etj. Mane TCI është pjesë e Balfin Group . Pozicioni: Menaxher/e e Burimeve Njerezore Kompania: Mane TCI Vendodhja: Tirane Përmbledhja e Pozicionit: Interpreton, ndjek dhe zbaton procedurat dhe politikat e miratuara të BNJ duke i dhënë punonjësit asistencën e nevojshme. Siguron që kompania funksionon në respektim të plotë…

Read More

THIRRJE PËR TRAJNIM NJË DITOR NË FUSHËN E FINANCËS

THIRRJE PËR  TRAJNIM NJË DITOR NË FUSHËN E FINANCËS

Organizuar nga Akademia Profesionale Elita.  Në trajnim do trajtohen temat : Procedurat tatimore, ligji për TVSH-në, tatimi mbi të ardhurat, procedurat teknike të koncesioneve etj.  Trajnimi do të zhvillohet më datë 11 Dhjetor 2016 ditë e dielë, ora 11.00-15.00 pranë Ambienteve të Tirana International ( 15 katëshi).  Në përfundim pajiseni me certifikatë pjesëmarrje.  Atë ditë do të shpërndahen bursa për vazhdimin e degës 5 mujore për të marrë profesionin e “FINANCIERIT” pranë Akademisë ELITA.  Tarifa e…

Read More

THIRRJE PËR TRAJNIM NJË DITOR NË FUSHËN E LIGJIT

THIRRJE PËR  TRAJNIM NJË DITOR NË FUSHËN E LIGJIT

Organizuar nga Akademia Profesionale Elita. Në trajnim do trajtohen temat : Procedurat për hapjen e shoqërive të ndryshme ekonomike, të Ojf-ve, partive politike, kontratat e ndryshme etj. Trajnimi do të zhvillohet më datë 11 Dhjetor 2016 ditë e dielë, ora 10.00-14.00 pranë Ambienteve të Tirana International ( 15 katëshi). Në përfundim pajiseni me certifikatë pjesëmarrje. Atë ditë do të shpërndahen bursa për vazhdimin e dëgës 5 mujore për të marrë profesionin e “NJOHËSIT TË LIGJEVE” pranë Akademisë…

Read More

Startup Weekend Tirana 7.0

Startup Weekend Tirana 7.0

Startup Weekend Tirana 7.0  sjell së bashku studentë, sipërmarrës dhe profesionist me background të ndryshëm, për të dhënë ide dhe për të lançuar biznese të reja gjatë një fundjave. Në këtë edicion të 7 jemi duke kërkuar sipërmarrësit e gjeneratës së re në Shqipëri. Jemi duke kërkuar ide qe do kalojnë kufijtë dhe do jenë historitë e suksesit për brezat që vijnë. Jeni një i pasionuar pas teknologjisë, dini te kodoni, jeni një marketues i talentuar,…

Read More

Aktivitet vullnetar në Qëndrën Rezidenciale për të moshuar

Aktivitet vullnetar në Qëndrën Rezidenciale për të moshuar

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit, me datë 5 dhjetor 2016, ora 11:00, CoDe Albania organizon një vizitë në grup në Qëndrën Rezidenciale për të moshuar “Motrat Nënë Tereza”. Kjo qëndër strehon dhe ofron shërbime përkujdesëse për 38 të moshuar me problematika sociale, financiare, të shëndetit mendor, si edhe me aftësi të kufizuara fizike. Nëse ti ke nje talent, prirje artisitke dhe jo vetem, apo thjeshte motivim për të ndihmuar dhe dhuruar energji pozitive,…

Read More

Konferenca “Albania Security Forum”

Konferenca “Albania Security Forum”

14 dhjetor 2016 organizohet në Tiranë për herë të dytë , konferenca për çështjet e sigurisë “ASF – Albanian Security Forum“. Konferenca e 2-të “Albanian Security Forum” ka për qëllim të nxjerrë në pah peizazhin kërcënimeve aktuale, strategjitë, metodat e zgjidhjeve, menaxhimin dhe trajtimin e rreziqeve të bazuar në triptikun: Teknologji – Njerëz – Procese Në fokus të konferencës do të jenë çështje të rëndësishme me të cilat përballet profesionistë në fushën e sigurisë –…

Read More
1 2 3 5