Shpenzimet e mbuluara/ Trajnim në Greqi

Shpenzimet e mbuluara/ Trajnim në Greqi

THIRRJE PER PJESMARRES SHQIPTARE PER TRAJNIMIN Less Opportunities + Media Tools-> Better Opportunities. Katerini, Greece Projekti eshte pjese e programit Erasmus +. Akomodimi, udhetimi dhe ushqimi financohet 100% nga Komisioni Europian. Ne projekt do te marrin pjese 6 Shtete partnere, Shqiperi, Serbi, Maqedoni, Greqi, Mal i Zi dhe Poloni me 5 perfaqesues secili. Trajnimi do te zhvillohet nen metodat e edukimit jo-formal ne Katerini, Greqi. Projekti ka si qellim ngritjen e kapaciteteve te punonjesve me…

Read More

Mundësi punësimi/ Koordinator terreni

Mundësi punësimi/ Koordinator terreni

Organizata: Caritas Shqiptar Pozicioni: Koordinator Terreni Departamenti: Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja: Tiranë Varet & raporton tek: Menaxheri I Projektit  Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me UNHCR po zbaton një projekt në mbështje të të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve  që identifikohen në Shqipëri. Qëllimi i projektit është mbrojtja dhe ofrimi me dinjitet i shërbimeve për këta persona. Ky qëllim do të arrihet përmes mbështetjes humanitare për azil kërkuesit, refugjatet dhe migrantet në Shqipëri duke rritur aksesin…

Read More

Thirrje për vullnetarë

Thirrje për vullnetarë

TISS fton vullnetarë në skuadër! Nëse vazhdoni arsimin e lartë në degë të Shkencave Sociale, keni përvojë në punën me fëmijë dhe ndieni se e kryeni me përgjegjësi, provoni! Angazhimi vullnetar: E hënë-e premte, 9:30-12:30. Çdo i/e interesuar mirëpritet në ambientet e Qendrës TISS, ditën e premte, prej orës 10:00-11:00. Mirësevini!

Read More

Konkurs/ Ide të Gjelbërta 2018

Konkurs/ Ide të Gjelbërta 2018

Partnerët Shqipëri ka shpallur konkursin kombëtar Ide të Gjelbërta 2018! Qëllimi i konkursit “Ide të Gjelbërta” është mbështetja e nismave të biznesit të cilat synojnë përfshirjen sociale përmes integrimit dhe punësimit, dhe zhvillimin ekonomik lokal përmes ideve miqësore ndaj mjedisit.  Kriteret që duhet të plotësojë ideja që konkuron: Është një ide e gjelbërt që nuk ka filluar të zbatohet apo është në fazë embrionale. Nëse subjekti nuk është një organizatë e shoqërisë civile, sipërmarrja duhet të…

Read More

Thirrje për aplikim/ Universiteti veror 2018!

Thirrje për aplikim/ Universiteti veror 2018!

MIO-ECSDE, federata jo-fitimprurëse me 127 OJQ në Mesdhe, ku ben pjese edhe PPNEA, ka hapur thirrjen per të gjithë të diplomuarit, që të aplikojnë në universitetin veror 2018 me temë “Qasjet e integruara për Menaxhimin e Zhvillimit të Qëndrueshëm , Turizmin, dhe Produktet lokale në Rezervat Biosferike”. Ky universitet veror do të realizohet në 8-15 Korrik 2018, në Parnon, Greqi dhe ka si qëllim të rrisë kapacitetet dhe të trajtojë çështje lidhur me menaxhimin, zhvillimin…

Read More

Mundësi praktike e paguar në Bruksel

Mundësi praktike e paguar në Bruksel

Federation of Young European Greens is looking for an intern to support FYEG and the Greens/EFA group in the European Parliament in their work. It is a paid full-time internship with flexible working hours. FYEG is a dynamic, inclusive organisation that unites Young Green activists, Green youth movements and political organisations from all over Europe. It advocates and campaigns for political change, and serves as a platform for the exchange of ideas and knowledge among…

Read More

Vend i lirë pune: Financier/e

Vend i lirë  pune: Financier/e

Pozicioni: Financier/e Përmbledhja e Pozicionit: Përgjegjës/e për menaxhimin e përditshëm të detyrave të tij/saj në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë. Ofruesi i pozicionit të punës: Kompania “Balkans Capital” DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË Të funksionit Financiar Regjistrimi i faturave të blerjes, shitjes në sistemin e financës; Regjistrimi i veprimeve të arkës në sistemin e financës; Kontrolli i saktësise së hedhjes së veprimeve me bankat dhe arkën në financë; Përgatitja e raporteve ditore të gjendjes dhe…

Read More

Vend vakant për ekspert/e ligjor/e

Vend vakant për ekspert/e ligjor/e

Shpallje vendi vakant për Ekspert/e Ligjor/e për zhvillimin e sesioneve këshilluese me Pacientët e bashkive Dibër dhe Lushnjë, lidhur me kuadrin ligjor dhe mbrojtjen e drejtave të Pacientëve në Sistemin e Drejtësisë OJF:  Shoqata “Together for Life” Qëllimi i angazhimit: Zhvillimi i sesioneve këshilluese me pacientët e bashkive Dibër dhe Lushnjë lidhur me kuadrin ligjor dhe mbrojtjen e drejtave të në Sistemin e Drejtësisë Vendi: Bashkia Dibër dhe Bashkia Lushnjë Kohëzgjatja: 36 ditë pune në periudhën Qershor 2018…

Read More

Shpenzimet e mbuluara nga OSBE/ Akademia Evropiane e Inovacionit në Itali

Shpenzimet e mbuluara nga OSBE/ Akademia Evropiane e Inovacionit në Itali

  OSBE hap thirrjen për 18 bursa të paguara plotësisht në Akademinë Evropiane të Inovacionit (EIA), një nga programet më të mira në botë për sipërmarrësit e rinj, studentët dhe  të diplomuarit. Nga data 8 deri në 27 korrik në Torino, finalistët e përzgjedhur nga Ballkani Perëndimor do të jenë pjesë e një mjedisi shumëkulturor me profesionistë dhe mentorë nga institucionet më të larta të botës, duke përfshirë liderët e biznesit nga Amerika, Evropa dhe…

Read More

Mundësi punësimi/ Përgjegjës administrativ

Mundësi punësimi/ Përgjegjës administrativ

PËRGJEGJËS ADMINISTRATIV, CELIM SHQIPËRI Roli: Përgjegjës administrativ i CELIM Shqipëri, Përgjegjës për kontabilitetin e projektit ACAP. Tipi i kontratës: full – time. Kushtet që duhen plotësuar: • Eksperiencë e mëparshme në sektorin adminsitrativ prej të paktën 5 vitesh dhe aftësi për administrimin e flukseve financiare mbi 1 milion euro; • Njohje e mirë e ligjit shqiptar në fushën fiskale; • Njohje shumë e mirë e gjuhës italiane, si dhe njohje e mirë e gjuhës angleze,…

Read More
1 2 3 4 5 252