Event në Shqipëri: “Transformimi i të rinjve në konfliktet Online & Offline”

Event në Shqipëri: “Transformimi i të rinjve në konfliktet Online & Offline”

  Afati i aplikimit: 4 gusht 2015 Pjesmarrësit: individë të moshës 18-30 vjeë nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Moldavia, Mali i Zi, Serbia ose Zvicra Eventi: 19-23 shtator 2015, Vaqarr, Shqipëri   Përshkrimi East Project  është një projekt i udhëhequr nga Këshilli Rinor Kombëtar i Zvicrës, me porosi të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim. Ky projekt ka qenë mbështetur  të rinj nga Ballkani Perëndimor që nga viti 1991 dhe është aktualisht i…

Read More

Linear SHPK kërkon Inxhiner Elektronik

Linear SHPK kërkon Inxhiner Elektronik

Përshkrimi Kandidati do te meret me instalimin e mirembajtjen e paisjeve mjeksore. Kompania i siguron trajnimet perkatese. Detyrat Inxhinieri duhet te mare persiper detyrat qe i takojne dhe te kete pergjegjesi per mbarevajtjen e punes deri ne fund. Kualifikimet / Kërkesat Kandidati duhet te kete mbaruar Masterin ne Inxhinieri Elektronike ose Mekatronike, Te dije shume mire gjuhen angleze ne folur dhe shkruar Te jete i komunikueshem dhe dhe i sjellshem me klientin Shënime Te interesuarit…

Read More

Bursë Doktorature nga Universiteti i Harvardit

Bursë Doktorature nga Universiteti i Harvardit

Afati: 10 Shkurt, 2016 E vlefshme për: Kandidatë doktorant në fushën e ekonomisë, psikologjisë, sociologjisë, antropologjisë, marrëdhënieve ndërkombëtare, politikave publike, planifikimit urban, biznesit, dhe ligjit Bursa: një pagë prej 20,000 $ për një vit Përshkrimi Bursat e Programi Negociues mbi Kërkimet Pasuniversitare (PON) janë të planifikuara për të inkurajuar studiuesit rinj nga shkencat sociale dhe disiplina profesionale për të ndjekur kërkime teorike, empirike, dhe / ose kërkime të aplikuara në negocim dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve….

Read More

Elektromagjia SHPK kërkon Menaxher Shitje

Elektromagjia SHPK kërkon Menaxher Shitje

Përshkrimi Kompania Elektromagjia shpk qe ushtron akitivitetin ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektroshtepiake (Miele & Teka), me adrese: Rr Sulejman Delvina perballe hotel Diplomatit tek shkolla Vasil Shanto, kerkon te punesoje nje manaxher per shitjen ne terren. Kualifikimet / Kërkesat Personi i interesuar per kete pozicion duhet:- te kete eksperience ne fushen e shitjeve te ketyre produkteve ose te ngjashme me to; – patente e klasit B; – te njohe paketen Microsoft Office –…

Read More

Grant 5000€ për Ndryshim Urban

Grant 5000€ për Ndryshim Urban

Afati: 13 shtator 2015 “Aktorët e Ndryshimit Urban” është një program nga Robert Bosch Stiftung në bashkëpunim me MitOst e.V. Ai është projektuar për të forcuar aftësitë e pjesëmarrësve dhe eksperiencën praktike në fushën e bashkëpunimit ndër-sektorial dhe zhvillimin urban. Programi adreson aktorët nga sfera kulturore, administrata publike dhe sektori privat, të cilët aplikojnë me një draft projekt të përbashkët për një aspekt të veçantë të zhvillimit urban apo komunitetit në qytetin e tyre përmes…

Read More

Mundësi mundësimi, Asistente në Agna Group

Mundësi mundësimi, Asistente në Agna Group

Afati i aplikimit: 13 Gusht 2015 Përshkrimi Agna Group njofton vendin e lirë të punës për pozicionin e Asistentes pranë departamentit të shitjes së produkteve Nestle. Kualifikimet / Kërkesat Kandidati duhet të ketë këto kualifikime: – Të ketë përfunduar arsimin e lartë – Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze – Njohje shumë e mirë e paketës Microsoft Office – Njohja e gjuhës greke përbën avantazh – Eksperienca të ngjashme përbëjnë avantazh – Diploma e…

Read More

Praktikë në Forumin Rinor Evropian

Praktikë në Forumin Rinor Evropian

Afati: 2 gusht 2015 E vlefshme për: aplikantët me përgatitje akademike apo me përvojë në gazetari, komunikim, dizajn apo në disiplina të tjera Pagesa: kompensim mujor prej 1.595,08 euro Përshkrimi Forumi Evropian Rinor është duke rekrutuar një praktikant për 6 muaj, në fillim të muajit shtator, në Ekipin përgjegjës për Komunikimin në Zyrën e sekretarit të përgjithshëm të organizatës. Praktika është me kohë të plotë dhe do të kryhet në sekretariatin e Forumit Rinor Europian…

Read More

Konferencë për “Përdorimin dhe abuzimin e mbikëqyrjes elektronike”/ Të gjitha kostot të mbuluara

Konferencë për “Përdorimin dhe abuzimin e mbikëqyrjes elektronike”/ Të gjitha kostot të mbuluara

  Afati: 31 gusht 2015 E vlefshme për: zyrtarë të administratës publike, studentë të diplomuar, anëtarë të shoqërisë civile apo në media nën 35 vjeç nga Ballkani Perëndimor apo Moldavia të cilst jans ts diplomuar Aktiviteti: 20-23 tetor 2015, Bled / Bohinj, Slloveni Përshkrimi Qendra e Gjenevës për Kontrollin Demokratik të Forcave të Armatosura (DCAF), me mbështetjen e Ministrisë ss Mbrojtjes zviceriane, fton profesionistët e rinj për të aplikuar për një vend konferencën e DCAF për…

Read More

Master në Studime Ndërkombëtare për Paqen në Universitetin e Notre Damit

Master në Studime Ndërkombëtare për Paqen në Universitetin e Notre Damit

Afati: 15 Dhjetor 2015 E vlefshme për: aplikantët në mbarë botën me kredenciale të shquara akademike, si punë / përvoja vullnetarizmi në fushat që lidhen me paqen dhe drejtësinë Bursa përfshin: shpenzime shkollimi, pagesë për banim dhe shpenzimet e jetesës, mbështetje për praktikë Përshkrim Masteri në Institutin Kroc për Studime Ndërkombëtare të Paqes në Universitetin e Notre Dame do t’ju përgatisë për një karrierë në politikë publike, ndryshime politike, menaxhimin organizativ ose analizë së konflikteve…

Read More

Qendra Protik ofron praktika në Programim

Qendra Protik ofron praktika në Programim

Protik është duke kërkuar për praktikantë në fushat Software Developers (Zhvillues Programesh). Aftësitë/Kualifikimet e kërkuara: Programim në OOP,OOD, Microsoft Framework .NET,ASP.NET 4.0 + WebForm, Cs orVB.NET, SQL Syntax, Windows Form. Kandidatët fitues duhet të jenë të diplomuar në shkenca Kompjuterike ose fusha të ngjashme. Ai/Ajo ka aftësinë të punojë në grup dhe individualisht. Aplikanti duhet të ketë njohuri të shkëlqyera në Anglisht dhe Italisht. Aplikantët duhet të referojnë titullin e pozicionit dhe të dërgojnë një CV dhe…

Read More
1 255 256 257 258 259 263