Konkurs Ndërkombëtar për Studentë

Konkurs Ndërkombëtar për Studentë

Afati i aplikimit: 21 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Studentët universitarë dhe pasuniversitarë në të gjitha nivelet e arsimit të lartë në mbarë botën Çmimet: 15,000 $, të cilat mund të ndahen në dy ekipe apo në më shumë, 25.000 $ para cash dhe mbështetje profesionale për implementimin e prototipit Përshkrimi “All Systems Go” është konkursi i gjashtë i dizajnit për studentëve në programin e AECOM, Urban SOS. Urban SOS është krijuar që të…

Read More

Praktika profesionale falas për mësimin e gjuhës angleze

Praktika profesionale falas për mësimin e gjuhës angleze

Një kurs online falas për zhvilimin profesional (CPD) të njerëzve që po e japin gjuhën angleze mësim, si gjuhë të huaj. Përshkrimi Ky kurs falas online është për mësuesit e gjuhës angleze në mbarë botën. Kjo do ju ndihmojë të zhvilloni aftësitë dhe praktikat që ju nevojiten për zhvillimin tuaj të vazhdueshëm profesional (CPD). Kursi do të jetë i dobishëm për mësuesit e gjuhës angleze në nivel primar, sekondar apo të lartë. Çdo javë, do të…

Read More

UNDP Albania hap 12 vende të lira pune

UNDP Albania hap 12 vende të lira pune

UNDP Albania ka hapur aplikimet për 12 pozicione pune në qytetet Kukës, Dibër, Shkodër, Lezhë, Durrës, Tiranë, Elbasan, Berat, Fier, Korçë, Vlorë, Gjirokastër. Pozicionet e lira kanë të bëjnë me  Specialistë Arkivimi. Afati i aplikimit : 14  gusht 2015 Arsimi: Diplomë Bachelor në letërsi, histori, administrim publik apo fusha të tjera të ngjashme Përvojë pune: 5 vjet përvojë në administratën publike me fokus të veçantë në proceset e menaxhimit të dokumenteve Përvojë me procest e…

Read More

Thirrje për aplikime/ Ekspozita – Tifozët Gjermanë të Shqipërisë

Thirrje për aplikime/ Ekspozita – Tifozët Gjermanë të Shqipërisë

Për herë të parë në Shqipëri dhe jo vetëm organizata gjermano – shqiptare “I choose to change the world” hap thirrje për pjesëmarrjen në ekspozitën më të veçantë të zhvilluar ndonjëherë “Tifozët Gjermanë Shqiptarë”. Një ekspozitë që do të zhvillohet në kuadër të javës gjermane në muajin tetor nga data 7 – 15 tetor 2015. Kjo ekzpozitë do jetë pjesë e programit të javës Gjermane që organizata ku do të jenë të përfshirë takime dhe…

Read More

Ja procedurat e kandidatëve për bursat turke 2015

Ja procedurat e kandidatëve për bursat turke 2015

Më poshtë gjenden procedurat e kandidatëve për bursat turke 2015, njoftuar nga Ambasada e Turqisë në vendin tonë Kontrata e Bursës – Gjëja e parë që duhet të bëjnë kandidatet qe marrin letren e pranimit, eshte se duhet te nenshkruajne (firmosin) Kontraten e Burses. Kandidatet mund ta lexojne kontraten ne gjuhen angleze, perpara se ta firmosin, ne faqen e internetit qe u eshte dhene atyre më parë. Kontrata gjendet ne gjuhen turke dhe ate angleze….

Read More

NOA Albania kërkon të punësojë një Këshilltar Financiar në degën e Kombinatit

NOA Albania kërkon të punësojë një Këshilltar Financiar në degën e Kombinatit

Afati i aplikimit:20-08-2015 Identifikimi i mundësive të reja për shitjen e kredive dhe gjenerimi i klientëve të rinj, ndërsa siguron arritjen e targeteve individuale Detyrat 1. Gjeneron klientë të rinj për rritjen e portofolit dhe i ndihmon klientët të aplikojnë për kredi; 2. Komunikon në mënyrë të vazhdueshme me klientë ekzistues dhe potencialë për oferta dhe produkte të ndryshme; 3. Analizon situatën financiare të klientit; 4. Analizon dhe verifikon kërkesën për të përcaktuar aftësinë paguese…

Read More

Praktikë në Institutin Evropian të Inovacionit dhe Teknologjisë

Praktikë në Institutin Evropian të Inovacionit dhe Teknologjisë

Afati i aplikimit: 7 Shtator 2015 Kush mund të aplikojë? Personat që e kanë mbaruar ciklin e parë të studimeve në arsimin e lartë nga shtetet anëtare të BE-së, EEA, EFTA, vendet kandidate, SHBA, Japonia, Korea e Jugut dhe vendet e BRICS Shpërblimi: një grant mujor prej 782,61 EUR Përshkrimi Instituti Evropian i Inovacionit dhe Teknologjisë (IET) është organ i pavarur i BE-së i themeluar në vitin 2008 e cila kryesisht merret me edukimin e…

Read More

“LevizAlbania” kërkon të punësojë Ekspert për Median dhe Komunikimin

“LevizAlbania” kërkon të punësojë Ekspert për Median dhe Komunikimin

Afati i aplikimit: 10 Gusht 2015 “LevizAlbania” ka hapur aplikimet për pozicionin e punës “Ekspert për Median dhe Komunikimin” Kriteret I/E diplomuar në diplomë Master ose ekuivalente në fushat: Marrëdhënie me Publikun; Komunikim, Gazetari, Shkenca Politike;  Eksperiencë pune në marrëdhëniet me median, për të paktën 5 vite ;  Aftësi të mira në IT dhe në përmbledhje të dhënash, si dhe në rezantime raportesh etj Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni këtë LINK

Read More

Trajnim në Londër për gazetarë: “Raportimi në Moshën Dixhitale”

Trajnim në Londër për gazetarë: “Raportimi në Moshën Dixhitale”

Afati i aplikimit: 17 Gusht 2015 Kush mund të aplikojë? Gazetarë me kohë të plotë, të cilët kanë të paktën 5 vite eksperiencë dhe punë në shtyp, transmetime direkte ose media online Aktiviteti: 12 – 16 Tetor 2015, Londër, Angli Përshkrimi Fondacioni Thomson Reuters po organizon një javë program trajnimi të gjatë për gazetarët duke i njohur me aftësitë e nevojshme për të mbuluar lajmet financiare dhe të biznesit në fushat kyçe të tilla si ekonomi, mallra,…

Read More

Mundësi punësimi në Beograd

Mundësi punësimi në Beograd

Afati i aplikimit: 27 Gusht, 2015 Kush mund të aplikojë? Kandidatë me diplomë shkenca politike, administrim publik, shkenca sociale, ose fusha të ngjashme. Aplikantët gjithashtu duhet të kenë rrjedhshmëri në gjuhën serbe dhe angleze Shpërblimi: tre vjet kontratë me mundësi vazhdimi Përshkrimi H.art ekziston që nga viti 2006 me qëllim për të dhënë një kontribut të veçantë për ekonominë dhe individët. Ajo është një agjenci konsulente për Burimet Njerëzore me ekspertizë dhe përvojë në zhvillimin e…

Read More
1 237 238 239 240 241 252