Thirrje për ekspertë vendas

Thirrje për ekspertë vendas

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH), në kuadër të projektit “Për të rritur pavarësinë, llogaridhënien, transparencën dhe efikasitetin e Institucioneve të Reja Drejtuese të Drejtësisë” i cili zbatohet në kuadër të thirrjes “Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjithë në Shqipëri” zbatuar nga Save the Children dhe financuar nga Bashkimi Evropian shpall thirrjen publike për ekspertë për komunikimin me median. Eksperti vendas që do të përzgjidhet do të…

Read More

Konkurs për të rinj në Shqipëri

Konkurs për të rinj në Shqipëri

Qendra Shqiptare për Qeverisjen e Mirë me mbështetjen e Fondacionit Konrad Adenauer dhe me bashkëpunimin e ngushtë të Student Economic Forum, Forumit Kombetar të Studentëve Shqiptar dhe Albanian Young Leaders Forum ka kënaqësinë t’ju ftojë të bëheni pjesë e forumit me temë “Studentët për Qeverisjen e Mirë”, i cili do të mbahet me datë 10 Nëntor 2018, Ora 10:00 – 14:00, Vendi: Tirana International Hotel. Forumi është konceptuar të jetë një takim i hapur diskutimi…

Read More

VIDEO/ Ja si duhet të plotësoni aplikimin për Llotarinë Amerikane

VIDEO/ Ja si duhet të plotësoni aplikimin për Llotarinë Amerikane

Ambasada Amerikane ka publikuar një video ilustruese lidhur me procesin e aplikimit për Llotarinë Amerikane. Aplikimi online për regjistrimin për lotarinë është i thjeshtë dhe është falas dhe kryhet në faqen e internetit: https://dvlottery.state.gov/ . Kriteret kualifikuese mund t’i lexoni këtu: https://al.usembassy.gov/sq/visas-sq/immigrant-visas-sq/diversity-visa-sq/kriteret-kualifikuese-mbi-arsimimin-dhe-punesimin/. Formulari i regjistrimit përbëhet nga pyetjet e mëposhtme: mbiemri, emri, data e lindjes, gjinia, qyteti dhe shteti ku keni lindur, nëse keni lindur në Shqipëri, atëherë lini pyetjen # 6 pa përgjigje, fotografinë tuaj të marrë…

Read More

Mundësi praktike në Gjermani

Mundësi praktike në Gjermani

Apliko tani! Programi i ‘Praktikave të Biznesit Gjerman 2019’ për vendet e Ballkanit Perëndimor është një mundësi e mirë për studentët shqiptarë dhe të sapodiplomuarit, që të fitojnë një eksperincë pune për tre deri në gjashtë muaj në disa nga kompanitë më të rëndësishme gjermane. Profilet e kërkuara: ekonomiks/financë, inxhinieri/shkenca teknike/informatikë, gazetari/gjermanisht, bujqësi, menaxhim cilësie, teknologji mjedisore dhe klimaterike. Afati i aplikimit: 13 Nëntor 2018 Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Read More

Konkurs nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Konkurs nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në bashkëpunim me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit dhe GIZ shpall konkursin për përzgjedhjen e logos së Agroturizmit. Agroturizmi dhe rritja e strukturave të agroturizmit, si një formë e diversifikimit ekonomik në zonat rurale është një ndër projektet strategjike të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Agroturizmi është një veprimtari me potencial të lartë zhvillimi, në funksion të rritjes ekonomike dhe përmirësimit të kushteve sociale në zonat rurale të Shqipërisë….

Read More

Mundësi punësimi: Asistent/e finance

Mundësi punësimi: Asistent/e finance

Europartners Development kërkon të punësojë një asistent/e financie me kohë të plotë.  Detyrat dhe përgjegjësitë: Regjistrimi i faturave të blerjes, shitjes në sistemin e financës; Regjistrimi i veprimeve të arkës në sistemin e financës; Kontrolli i saktësise së hedhjes së veprimeve me bankat dhe arkën në financë; Përgatitja e raporteve ditore të gjendjes dhe levizjes së fondeve në banka/arke; Rakordim i palëve të treta; Çdo detyrë tjeter që i përshtatet pozicionit të punës.   Kualifikimet…

Read More

Konkurs nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Tiranë

Konkurs nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Tiranë

Njoftimi i publikuar nga Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranë: Je i ri/ e re, me shumë ide kreative në kokë, dëshirë për angazhim e për progres social? 🤔 Projekti i Anti-Korrupsionit i Bashkimit Evropian 🇪🇺️ të fton të krijosh një dokumentar 📽️ të shkurtër për mënyrën se si e sheh ti korrupsionin. Konkursi do të shoqërohet me workshop-e, të cilat do të të ndihmojnë përgjatë rrugës, thjesht paraqitu në Destil Hostel Albania pa pagesë. Eksperienca nuk ka rëndësi, kushdo është…

Read More

Llotaria Amerikane/ Ja detajet që duhet të dini

Llotaria Amerikane/ Ja detajet që duhet të dini

Sot do të fillojnë aplikimet për Llotarinë Amerikane. Aplikimi do të nisë në orën 18:00, ndërsa në dispozicion deri në afatin përfundimtar janë 33 ditë. Procesi mbyllës i Lotarisë Amerikanë është përcaktuar data 6 nëntor në orën 18:00. Sakaq, ambasada sqaron se të gjithë ata që duan të aplikojnë për Lotarinë Amerikane duhet të jenë shumë të kujdesshëm në plotesimin e formularit me të gjitha të dhënat që kërkohen. Kushtet e aplikimit: I lindur në…

Read More

Thirrje për aplikime nga SIGAL

Thirrje për aplikime nga SIGAL

THIRRJE PËR APLIKIME Klubi i Artit dhe Kulturës SIGAL fton të gjithë të interesuarit që kanë dëshirë dhe eksperiencë në leximet audio, të dorëzojnë materiale audio (material i shkurtër provë) me lexime të librave të ndryshëm artistikë Kriteret: Materiali duhet të jetë në format elektronik, në CD dhe regjistrim në studio profesionale; Materiali duhet të jenë i lexuar qartë dhe rrjedhshëm në gjuhën shqipe; Së bashku me materialin elektronik, aplikanti duhet të dorëzojë edhe CV-në…

Read More

Thirrje për aplikime/ Shkolla Europiane falas në Tiranë

Thirrje për aplikime/ Shkolla Europiane falas në Tiranë

Këshilli Kombëtar i Integrimit Europian (KKIE), në partneritet me Delegacionin e Bashkimit Europian, Fondacionin Shoqëria e Hapur për Shqipërinë (OSFA), Fondacionin Friedrich Ebert dhe Fondacionin Konrad Adenauer, do të organizojë në Tiranë, në datat 22-26 Tetor 2018, raundin e tretë të Shkollës Europiane. Për të tretin vit radhazi[1], Shkolla Europiane synon të identifikojë dhe angazhojë aktorë të spikatur nga të gjitha institucionet, organizatat e shoqërisë civile dhe grupet e interesit, duke krijuar një grup të konsoliduar…

Read More
1 2 3 4 267