Asistent Avokate/ Mundësi punësimi nga një kompani konsulence

Përshkrimi:

Aplikantja do te angazhohet ne pune kerkimore ne lidhje me legjislacionin shqiptar dhe te huaj. Do te asistoje avokatet ne punen e perditshme dhe do te marre detyra specifike ne baze te çeshtjeve te cilat jane ndermarre nga zyra ligjore.

Kriteret/ Kerkesat:

Te kete mbaruar Fakultetin Juridik jashte shtetit ose Shqipëri, ne ciklin e plote 5 vjeçar.

Te kete 1-3 vjet eksperience pune ne zyre ligjore.

Te jete njohese e mire e Corporate Law.

Te jete njohese e mire e çeshtjeve te ndryshme kontraktuale.

Te zoteroje shkelqyeshem gjuhen angleze ne te shkruar dhe ne te folur. Perben avantazh zoterimi i gjuhes italiane.

Mosha e preferuar eshte 25-35 vjeç.

Per te aplikuar dhe per me shume informacion, ju lutemi te dergoni CV-ne tuaj ne adresen asankontakt@gmail.com

Aplikimet  mbyllen me date 10.01.2016.

Ju mirepresim!!

Leave a Comment