Aplikoni për t’u bërë Ambasadorë të “Milky Way”

Afati 5 gusht 2015

Milky Way, një lëvizje rinore ndërkombëtare, aktualisht po kërkon për Ambasadorë Global për të Rinjtë. Milky Way fton të rinjtë që ti bashkohen “Milky Way” në ekipe dinamike të ambasadorëve ndërkombëtarë.

Benefitet

Si një ambasador i Milky Way ju do të merrni përfitime në këto mënyra:

  • Ju do të merrni informacione në lidhje me mundësitë globale akademike dhe skëmbime kulturor për të rinjtë,konferencat, çmime dhe seminaret.
  • Ju do të merrni letra reference dhe çertifikata eksperience për qëllime akademike dhe profesionale.
  • Ju do të prezantoni Milky Way në vendin tuaj
  • Ju do të lidheni me të rinjtë globalë nëpërmjet Milky Way.

Kriteret

  • Të rinj aktivë dhe intelektualë të cilët janë 14 – 35 vjeç
  • Individë të cilët lobojnë për humanizëm dhe për çështjet që bota sot po përballet

etj

Për informacione të tjera lidhur me kriteret dhe detyrat, ju lutemi klikoni KËTU

Si të aplikoni

Për t’u regjistruar, ju shërben ky LINK

Leave a Comment