Ambasada Amerikane: Hapen aplikimet për programet e studimit Fulbright dhe Humphrey

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës mirëpret aplikime për programet Hubert H. Humphrey, Fulbright Scholar dhe Fulbright Student.

Byroja e Çështjeve të Edukimit dhe Kulturës (ECA) ofron shumëllojshmëri programesh, duke përfshirë programe me fokus rininë me qëllim fuqizimin e brezit të ri dhe vendosjen e lidhjeve afatgjata ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe vendeve të tjera. ECA ofron programe për nxënës së shkollave të mesme, studentë universitarë dhe pasuniversitarë, si edhe mundësi për zhvillim profesional.

Klikoni në listën e mëposhtme për më shumë informacion në lidhje me këto programe shkëmbimi.

Programe për Studime Pasuniversitare dhe Zhvillim Profesional

Leave a Comment