Aktivitet në Japoni me fokus idetë sipërmarrëse

Afati i fundit i aplikimit: 31 maj 2017
Kush mund të aplikojë: sipërmarrës të rinj dhe në rritje nga e gjithë bota
Përfitimet: frekuentimi është pa pagesë për të huajt dhe për qytetarët japonezë që aktualisht nuk jetojnë në Japoni

Jeni të interesuar në ndërmarrësi? Keni një ide si për fillim? Keni nevojë për ndihmë? Mësoni nga më të mirët në Shkollën Verore të Shkollës Fillestare të Kiotos, ose KS³ për programin e  sipërmarrjes japoneze, të kryer plotësisht në gjuhën angleze, bazuar në KYOTO Design Lab. KS³ që bashkon sipërmarrës dhe edukatorë të klasit botëror që janë të pasionuar për ngritjen e gjeneratës së ardhshme të sipërmarrësve të interesuar për të bërë një ndryshim të qëndrueshëm në botë.

Kriteret e aplikimit:
Kushdo që është i interesuar në sipërmarrjen dhe artin e krijimit të ideve të biznesit.

Kostot:

Të gjithë aplikantët që jetojnë jashtë Japonisë dhe që fluturojnë në Japoni për qëllimin parësor të ndjekjes së KS³ do të jenë në gjendje të ndjekin shkollën pa pagesë.

Si të aplikoni?

Ekzistojnë dy aplikime të ndryshme. Njëra është për aplikuesit e rinj për sipërmarrjen. Përveç kësaj, këta aplikantë mund të aplikojnë në ekipe, nga 2 në 5 anëtarë. Aplikimi tjetër është për kandidatët me përvojë në këtë fushë që aplikojnë si individë. Nëse jeni të ri për sipërmarrjen dhe aplikoni si ekip ju mund të aplikoni këtu. Nëse keni përvojë tashmë ju mund të aplikoni këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment