Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve në Korçë

Akademia e te Drejtave te Minoriteteve kete vite do te vije ndryshe nga heret e tjera.

Nje bashkepunim i Albania Human Rights Group(AHRG)me rrjetin Kombetar te Edukatoreve Bashkemoshatar (Y-PEER Albania) dhe Albania Community Assist (ACA) per te sjell nje nderthurje mes edukimit mbi te drejtave te njeriut dhe venia ne praktik e aftesive te edukatoreve bashkemoshatar.

Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve
Voskopojë-Korçë
2-8 Shtator 2017
Format Aplikimi
Afati Dorëzimit: 22 Gusht 2017

Në Akademinë e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve mund të marrin pjesë të gjithë të rinjtë e moshave 17-24 vjeç që jetojnë në Shqipëri.

Të rinjve iu kërkohet motivim i argumentuar në formularin e mëposhtëm.
Së bashku me plotësimin e formularit duhet të dërgoni së bashku me formularin edhe CV e aplikantit në Email-et e mëposhtme

Aplikimet duhen dërguar në: el.ballauri@gmail.com dhe albania@y-peer.org

Për formularin e aplikimit klikoni këtu

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment