Mundesi punesimi/ Agjent shitjesh

BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Agjent Shitjesh.

Kualifikimet / Kërkesat
Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion
Te kete patente te klasit B
Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese
Te jete i gatshem te mbuloje zona jashte Tiranes dhe me orare te zgjatura
Te kete punuar ne FMCG ( shperndarje e mallrave me qarkullim te shpejte)
Te kete nje leter rekomandimi nga punedhenesi i meparshem (Preferohet)
Te dije te punoje me evidencat ditore te shitjes

Detaje të pozicionit
Tipi i punës-Kohe e plote
Kërkohet foto-Jo
Letër motivimi-Jo
Letër interesi-Jo
Data e përfundimit-24-08-2015

 

Afati i aplikimit 24 Gusht 2015

Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne email: info@bbdshpk.com

 

Leave a Comment