Abissnet hap aplikimet për pozicionin Web Master

Afati i aplikimit: 3 Gusht 2015

Përshkrimi

ABISSNET është shoqëria e dytë më e madhe në vend që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar shërbime të internetit dhe telefonisë fikse për klientet e saj, në të gjithë territorin e Shqipërisë. Shërbimi më i ri në Abissnet, tani dhe me IPTV, me cilësi maksimale në trasmetim full HD mbi 100 kanale. Ofrohet falë një teknologjie të re dhe të avancuar të transmetimit të të dhënave për të gjithë klientët Abissnet.Për fuqizimin e personelit dhe shtimin e njësive jemi duke kërkuar: Web Master.

Kualifikimet / Kërkesat

– Të ketë eksperiencë pune në pozicione të ngjashme në fushën e programimit në WordPress.- Të programojë në php, mysql, jquery, javascript, css dhe të njohë programet bazë të grafikës.- Të ketë aftësi të mira të punës në grup.

– Të ketë mundësi të punojë me orare fleksibël.

Shënime

Mirëpresim të gjithë kandidatët që përmbushin kriteret e mësipërme.Abissnet sh.a. nxit zhvillimin e karrierave dhe promovon talentet!Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre pranë b.njerezore@abissnet.al

Leave a Comment