600 kurse online falas të ofruara nga 200 universitete

Kur bëhet fjalë për arsimin, ne jemi gjithmonë më të prirur për nxitjen e kurseve MOOC (Massive open online course) dhe jo forma të tjera. Dhe statistikisht, gjatë 6 viteve të fundit, më shumë se 800 universitete kanë krijuar më shumë se 8,000 MOOC (Massive Online Open Courses), të cilat ju në fakt mund t’i gjurmoni në internet, nëpërmjet burimeve më të mira në dispozicion Class Central.

Për të kontribuar më shumë në këtë drejtim, më shumë se 200 universitete kanë hapur mbi 600 kurse online falas, duke filluar me një sërë fushash si: Shkenca Kompjuterike, Matematikë, Programim, Shkenca e të Dhënave, Humanistika, Shkenca Sociale, Mjekësia, Biznesi, Zhvillimi Personal, Inxhinieria, Arti dhe Dizajni dhe së fundi Shkencat.

Për t’i parë këto klasa online dhe për t’u bërë pjesë e tyre klikoni këtu.

MOOC–> kurse që ofrohen për t’u zhvilluar online

Burimi: BusinessMag

Leave a Comment