3 vende të lira pune në Tiranë

Joma Services S.r.l është në kërkim të një personeli të kualifikuar për degën e saj në Tiranë.

Kompania është në kërkim të pozicioneve të mëposhtme:

1- Specialist i Burimeve Njerëzore

Për veprimtaritë e mëposhtme:

– Seleksionimin e kurrikulave, që konsiston në telefonatat para-përzgjedhjes të aplikantëve dhe vlerësimit të intervistave / vlerësimi i aftësive bazë;

-mbështetjen e klientit në përpilimin e ofertës.

-Aplikantët duhet të plotësojnë kërkesat e mëposhtme:

-Të ketë përfunduar shkollën e lartë, diploma në informatikë përbën avantazh.

-Të ketë aftësi shumë të mira në komunikim.

-Eksperienca të mëparshme të rekrutimit në fushën e IT–së.

– Baza Vetëm konsumatorëve dhe të fitojnë aftësi të reja

– Njohuri shumë mira të gjuhës angleze

– Njohuri shumë mira të gjuhës italiane

– Aftësi të shkëlqyera organizative .

Fleksibilitet në orarin e punës –

Aftësi të mira kompjuterike –

Pasioni i fortë dhe motivim për fushën e burimeve njerëzore.

2-Web Developer / Designer

– Të paktën 3 vjet eksperiencë në programim.

Njohuritë: – HTML5, CSS3, WordPress, Joomla. – Suite Adobe për krijimin e ndërfaqeve grafike dhe logove dhe redaktimin e templateve.

– Njohja dhe menaxhimi i çështjeve të pajtueshmërisë për cross-browser (desktop, tablet, celular); –

– Njohuri të mira të PHP, Javascript dhe jQuery;

– Njohuri rreth çështjeve që lidhen me “qasjen në fushat e dizajnit dhe zhvillimin e faqet e internetit.

– Njohuri shumë mira të gjuhës angleze

– Njohuri shumë mira të gjuhës italiane – Aftësi të shkëlqyera organizative .

– Fleksibilitet në orarin e punës

3- Senior Php / Java Mobile APP

-Të paktën 3 vjet eksperiencë në programim

-Njohuri të mira në Java mobile.

-Njohuri rreth çështjeve që lidhen me “qasjen në fushat e dizajnit dhe zhvillimin e faqet e internetit.

– Njohuri shumë mira të gjuhës angleze

– Njohuri shumë mira të gjuhës italiane

– Aftësi të shkëlqyera organizative .

– Fleksibilitet në orarin e punës

Dërgoni CV tuaj në hr@jomaservizi.it  ku në subjekt të tij duhet të vendosni pozicionin per te cilin jeni i interesuar. CV-të preferohen në gjuhen italiane.

COMMENTS

 • <cite class="fn">Erisa lusha</cite>

  Prsh. Ndonese une akoma nuk e kam gjetur punen e duhur. Dua tju pergezoj per perkushtimin e jashtzakonshem. Do jem gjithmon duke lexuar me shume interes te gjitha e-mail e derguara.

 • <cite class="fn">Dhurata</cite>

  Pershendetje! Jam Ing Kimiste ju lutem me ndihmon per nje vend pune

 • <cite class="fn">Eldisa</cite>

  Pershendetje.Kam mbaruar per Punonjese sociale Bachelor,master shkencor mesimdhenie Psikologji-Sociologji.isha shum e interesuar per pun.ju faleminderit

 • <cite class="fn">Erjon Dervishaj</cite>

  Erjoni……kam mbaruar master per programim kompjuter
  …ju lutem me ndihmoni te punesohem…

  • <cite class="fn">Salijona Dyrmishi</cite>

   Pershendetje Erjon, ju lutemi te ndiqni postimet e mundesi.al dhe te aplikoni ne pozicionet e pershtatshme per ju ne faqet zyrtare. Ne sherbejme si burim informacioni per mundesi punesimi dhe trajnimi por jo si ndermjetes direkt me kompanite.

Leave a Comment