Trajnim në Bullgari/ “Ji ndryshimi: Shkëmbim Rinor për të Rinjtë Sipërmarrës”

Trajnim në Bullgari/ “Ji ndryshimi: Shkëmbim Rinor për të Rinjtë Sipërmarrës”

Kush mund të aplikojë? Të gjithë të interesuarët të cilët: -Janë 18-30 vjeç -Kanë motiv për të mësuar dhe për të ndarë me të tjerët më shumë rreth Sipërmarrësve të Rinj -Mund të punojnë dhe të komunikojnë në anglisht -Janë në gjendje të marrin pjesë gjatë gjithë kohëzgjatjes së aktivitetit -Prioritet do t’u jepet të rinjve që nuk kanë përvojë të mëparshme në shkëmbime rinore ose trajnime. -Prioritet do t’u jepet të rinjve që vijnë…

Read More