Mundësi punësimi: Sekretar/e në Delegacionin Evropian në Tiranë

Mundësi punësimi: Sekretar/e në Delegacionin Evropian në Tiranë

Delegacioni i BE-së në Shqipëri po kërkon një sekretar/e. Kriteret: Të aftë për të kryer detyrat e kërkuara Të gëzoni të drejtat civile dhe lejet për punësim sipas ligjit vendor Të keni njohuri të shkëlqyera të gjuhës shqipe dhe angleze – aftësi për të kuptuar, lexuar, folur dhe shkruar në nivelin C1 Të keni një diplomë të shkollës së mesme Të keni të paktën 2 vjet përvojë pune të ngjashme me këtë mundësi Të keni…

Read More

Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinj

Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinj

Festivali Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut IHRFFA, me organizatën Open Mind Spectrum Albania (OMSA), në bashkëpunim me organizatën Hollandeze Stichting Art.1 në kuadër të projektit rajonal Youth Artivist for Change (YAC) së bashku organizojnë trainimin 5 ditor me temën Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinj, ne datat 19-23 Shtator 2019, pranë Akademisë së Filmit dhe Multimedias MARUBI, Tiranë, në Kinostudio, rruga Aleksandër Moisiu. Trajnimi do të zhvillohet nga 19-23 Shtator 2019, nga ora 10:00-17:00. Gjuha e përdorur gjatë…

Read More

Mundësi punësimi në Tiranë/ Hulumtues

Mundësi punësimi në Tiranë/ Hulumtues

EMA mirëpret aplikime për pozicionin Hulumtues\e (Policy Researcher). Kjo thirrje është e hapur për profesionistët e rinj, të interesuar në fushat e Integrimit Europian dhe procesin e demokratizimit të vendit. Niveli i eksperiencës/kualifikimit: JuniorLloji i angazhimit: Angazhim me kohë të plotë (8 hr x 5 ditë në javë)Niveli i Pagesës: Shpërblim i përshtatur sipas kualifikimeve dhe përvojësAfati i fundit i Aplikimit: 15 shtator 2019Data e fillimit të punës: 1 tetor 2019 Kriteret e nevojshme:• Përvojë…

Read More

Shkollë Verore/ Akademia “Aftësi për Punë”

Shkollë Verore/ Akademia “Aftësi për Punë”

Në datat 9-11 shtator 2019, projekti Aftësi për Punë S4J organizon Shkollën Verore 2019 me temë: “Zhvillimi i Kapitalit Njerëzor në Shqipëri – Roli i Arsimit dhe Formimit Profesional”. Aktiviteti zhvillohet në Hotel Premium, Golem. “Zhvillimi i Kapitalit Njerëzor në Shqipëri” është tematika kryesore e Shkollës Verore 2019. Ajo do të ndërthurë leksione, seanca plenare, forume diskutimi, seminare pune, prezantime të rasteve studimore dhe të eksperiencave të mira. Në mënyrë që Shqipëria të zhvillojë më tej kapitalin e saj…

Read More