Master në Drejtësi/ Mundësi burse në Gjermani

Master në Drejtësi/ Mundësi burse në Gjermani

Po përballeni me kriza financiare në studimet tuaja në fushën e drejtësisë? Nëse po, atëherë hidhni një sy fondeve të DAAD për studentët nga vendet në zhvillim në Gjermani të ofruara nga Munich Intellectual Property Law Center. Financuar nga DAAD, bursa është e disponueshme për të siguruar mbështetje financiare për ata kandidatë të shkëlqyer që dëshirojnë të studiojnë në programin pasuniversitar në drejtësi në Munich Intellectual Property Law Center. Kriteret: • Aplikantët duhet të jenë…

Read More

Erasmus +/ Bursa në Universitetin Valladolid, Spanjë

Erasmus +/ Bursa në Universitetin Valladolid, Spanjë

Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës, për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020, në Universitetin Valladolid, Spanjë. Llojet e mobilitetit /kohëzgjatja: -Shkëmbimin e studentëve (1 semestër); Bursat përfshijnë: -Kompensimin mujor për studentët (850 Euro në muaj); -Kostot e udhëtimit mbulohen nga Universiteti Valladolid (1 biletë vajtje-ardhje me destinacion universitet dërgues – universitet pritës) I gjithë procesi i aplikimit kryhet…

Read More

Bursa masteri në Gjermani

Bursa masteri në Gjermani

Bursat DAAD u ofrojnë të diplomuarve mundësinë për të vazhduar arsimin e tyre në një program masteri në Gjermani. Bursat gjithashtu promovojnë shkëmbimin e përvojave dhe njohjen me njerëz të rinj. Kush mund të aplikojë? Aplikantët të cilët kanë janë diplomuar  në degët e Arkitekturës, Dizajnit (Interior Design), Ruajtjen e Monumenteve, Planifikimit Urban / Zhvillimit Urban, Planifikimit Rajonal, Arkitekturës së Peizazhit, Planifikimit të Peizazhit, në kohën kur ata duhet të fillojnë këtë program masteri. Programet:…

Read More

Thirrje për aplikime/ Programi E-Teacher për Anglishten Amerikane

Thirrje për aplikime/  Programi E-Teacher për Anglishten Amerikane

Nëse jeni një mësues anglishteje në kërkim të mundësive për zhvillim profesional, shikoni Programin E-Teacher për Anglishten Amerikane. Zgjidhni ndër kurset që iu përshtaten më shumë interesave dhe qëllimeve tuaja të karrierës dhe aplikoni! Mësuesit e përzgjedhur do të marrin pjesë në kurse online të nivelit universitar të ofruara nga universitetet amerikane dhe do të kenë mundësi të njihen me kolegë nga mbarë bota. Afati i fundit i aplikimit: 7 shtator 2019. Për më shumë…

Read More

Shpenzimet e mbuluara/ Trajnim në Larissa, Greqi

Shpenzimet e mbuluara/ Trajnim në Larissa, Greqi

Projekti “Today: Developing digitAl Youth work” synon të promovojë të rinjtë përmes praktikave të hapura dhe inovative, duke i ndihmuar ata të kuptojnë punën dixhitale për të rinj dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre në projektet digjitale. Aktiviteti kryesor i këtij projekti është Trajnimi, i cili do të zhvillohet në Larissa, Greqi. 30 pjesëmarrës nga 14 vende (Shqipëri, Armeni, Bullgari, Qipro, Danimarkë, Gjeorgji, Greqi, Itali, Letoni, Rumani, Mbretëri e Bashkuar, Sllovaki, Spanjë dhe Hollandë) do…

Read More

Konkurs eseje/ “Unë zgjedh Bashkimin Evropian”

Konkurs eseje/ “Unë zgjedh Bashkimin Evropian”

Historia Ime shpall konkursin e esesë me temën “Unë zgjedh Bashkimin Evropian”. Ky konkurs është pjesë e projektit me të njëjtin emër, i cili ka për qëllim kryesor mbrojtjen e demokracisë dhe vlerave të së drejtave të njeriut përmes rritjes së njohurive mbi impaktin që procesi i integrimit evropian pritet të ketë në shoqërinë shqiptare. Projekti gjithashtu vjen në ndihmë të përpjekjeve të Bashkimit Evropian për fuqizimin, zgjerimin dhe diversifikimin e angazhimit të qytetarëve dhe…

Read More

Shpenzimet e mbuluara/ Shkolla verore “Bashkimi Evropian, të drejtat e njeriut dhe aktivizmi”

Shpenzimet e mbuluara/ Shkolla verore “Bashkimi Evropian, të drejtat e njeriut dhe aktivizmi”

“Historia Ime”, shpall të hapur për të gjashtin vit radhazi, aplikimin për shkollën verore “Bashkimi Evropian, të drejtat e njeriut dhe aktivizmi”. Këtë vit shkolla verore zhvillohet në periudhën 25 Shtator 2019– 29 Shtator 2019 në qytetin e Pogradecit dhe do të zgjerojë trajnimet në teori dhe praktikë, jo vetëm në fushën e të drejtave të njeriut por edhe në fushën e aktivizmit. Do të trajtojmë të drejtat e njeriut dhe aktivizmin. Aktivizmi ka të…

Read More

Mundësi punësimi nga Ambasada Gjermane

Mundësi punësimi nga Ambasada Gjermane

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë kërkon të punësojë për një kohë të kufizuar nga 01 tetori 2019 deri më 31 maj 2020 një punonjës/e pranë Zyrës Ndërlidhëse të Policisë Kufitare. Ju duhet ta paraqisni aplikimin tuaj në gjuhën gjermane me Postë ose E-mail. Afati i fundit i aplikimit është 15 shtator 2019. Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK.

Read More

Thirrje për pjesëmarrje/ Konferenca për të rinj 2019

Thirrje për pjesëmarrje/ Konferenca për të rinj 2019

Konferenca do të bëjë bashkë 58 pjesëmarrës nga vende të ndryshme të rajonit: Maqedonia Veriore, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Greqia, Kosova, Mali i Zi, Italia, Rumania, Serbia, Sllovenia, Turqia dhe të ftuar nga organizata partnere nga Gjermania, Franca, Polonia në rolin e trajnuesve. Konferenca Ndërkombëtare e të Rinjve do të ofrojë mbulimin e shpenzimeve për 58 pjesëmarrës, duke përfshirë akomodimim, ushqimin dhe 80% të shpenzimeve të udhëtimit. Pjesa tjetër e pjesëmarrësve, të cilët dëshirojnë…

Read More

Thirrje për pjesëmarrje/ Akademia Rajonale e Udhëheqjes e Grave Social-Demokrate

Thirrje për pjesëmarrje/ Akademia Rajonale e Udhëheqjes e Grave Social-Demokrate

Akademia synon të sjellë politikanet dhe aktivistet femra të Ballkanit Perëndimor në një mundesi të gjerë për të luftuar për një shoqëri të barabartë, të zhvilluar, me përgjegjësi, bazuar në vlerat evropiane të paqes dhe mirëqenies – një shoqëri miqësore për gratë.  Fondacioni Friedrich-Ebert, zyra në Beograd, në bashkëpunim me Akademinë e Lidershipit së Grave (Serbi), organizon një program edukimi politik për gratë që janë anëtare të partive dhe organizatave politike social-demokrate që vijnë nga…

Read More
1 2 3