Praktikë në Bundestagun Gjerman

Praktikë në Bundestagun Gjerman

Aplikoni tani për Bursën Ndërkombëtare Parlamentare (IPS)! IPS është një program praktikash i ofruar nga Bundestagu Gjerman në bashkëpunim me tre Universitetet e Berlinit. Ndoshta mund të jetë diçka për ty? Me ndihmën e programit të IPS-së, përgjatë pesë muajve shqiptarët/et mund të njihen nga afër me punën e Bundestag-ut Gjerman. Programi përbëhet nga disa aktivitete, seminare dhe një praktikë tre mujore pranë një deputeti të Bundestag-ut gjerman. Bursantët/et gjithashtu regjistrohen gjatë semestrit të verës…

Read More