Trajnim – Thirrje për pjesëmarrje

Trajnim – Thirrje për pjesëmarrje

Programi “Europe for Citizens/Evropa për Qytetarët” ka shpallur thirrjen për 3 komponentë të tij, me afat aplikimi datën 2 Shtator 2019. Ministria e Kulturës, në cilesinë e Koordinatorit Kombëtar për këtë Program, në bashkëpunim me Asistencën Teknike të BE-së për Programet Evropiane dhe Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme do të organizojë një Ditë Trajnimi të dedikuar për përfaqesuesit e organizatave të shoqërise civile në datën 10 korrik 2019 në Tiranë. Ju ftojmë të…

Read More