Konkurs nga Ambasada Gjermane

Konkurs nga Ambasada Gjermane

Shkencëtarë të rinj shqiptarë nga fusha e zhvillimit të qëndrueshëm, të cilët kanë njohuri shumë të mira në gjuhën angleze, mund të aplikojnë deri në datën 22 maj për konkursin „Green Talents – International Forum for High-Potentials in Sustainable Development“. 25 fituesit do të ftohen fillimisht të marrin pjesë në një forum shkencor dyjavor në Gjermani, në kuadër të së cilit do të mund të krijojnë ndër të tjera një panoramë rreth mjedisit kërkimor gjerman…

Read More

Java e Europës/ Thirrje për Video-Mesazh

Java e Europës/ Thirrje për Video-Mesazh

A mendon se vota vlen? A ke ti të drejtë vote si shtetas i një vendi të Bashkimit Europian në zgjedhjet e Parlamentit Europian që do të mbahen në datat 23-26 maj 2019? Nëse po… kjo thirrje është për ty! Nëse jo… kjo thirrje është gjithashtu për ty! Të ftojmë të bëhesh pjesë e thirrjes për Video-Mesazhe në shqip apo anglisht duke ofruar mesazhin tënd: – Pse qytetarët europianë duhet të votojnë dhe pse është i…

Read More