Mundësi punësimi/ Oficer Administrate

Mundësi punësimi/ Oficer Administrate

Pozicioni: Oficer Administrate Vendodhja e punes: Durres Afati i aplikimeve: 14 Nentor 2018 Qellimi i Pozicionit Te ofroje nje game te gjere sherbimesh mbeshtetese ne zyren e World Vision Albania dhe te ndihmoje Drejtuesin e skuadres ne veprimtari qe lidhen me mbarevatjen e zyres dhe mirmbajtjen e paisjeve. Te perkrahe dhe te ndihmoje Drejtuesin e Skuadres dhe stafin e programit ne organizimin dhe koordinimin e eventeve te rendesishme. Pergjegjesite Kryesore Te mbeshtese skuadren ne organizimin…

Read More

Thirrje për kumtesa: “Paraja në Politikë…”

Thirrje për kumtesa: “Paraja në Politikë…”

Departamenti i Shkencave Politike në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, në bashkëpunim me National Democratic Institute (NDI) dhe me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Tiranë, organizon konferencën shkencore “Paraja në Politikë: Refleksione, Pritshmëri dhe Zgjidhje”. Konferenca do të zhvillihet në datën 25 shkurt, 2019, në qytetin e Durrësit. Për më shumë klikoni në këtë LINK

Read More

Program i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit

Program i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit

Programi Global UGRAD është një program i financuar nga Departamentit i Shtetit i cili jep bursa për studentë të nivelit universitar në 55 vende të botës. Studentët caktohen në kolegje dhe universitete në të gjithë Amerikën, ku marrin pjesë në një semestër të nivelit parauniversitar pa diplomë. Bursa mbulon udhëtimin, shkollimin, dhomën, siguracionin për aksidente/sëmundje, një pagesë të vogël mujore, dhe shpenzime për libra. Pjesëmarrësit jetojnë në konvikt me bashkëmoshatarët e tyre amerikanë ose në…

Read More