Mundësi punësimi pranë GIZ Albania

Mundësi punësimi pranë GIZ Albania

GIZ Albania ka hapur një thirrje për vend të lirë në pozicionin: Financiere Afati i aplikimit: 2 Dhjetor 2018 Kriteret: -Të ketë përfunduar studimet në Financë ose disa vite eksperiencë punë në një fushë të lidhur me Financën -Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë pune në një pozicion të ngjashëm -E preferueshme eksperienca në menaxhim financiar të projekteve të financuara nga Bashkimi Evropian -Njohuri në Excel, MS Office, SAP dhe Cost Control -Njohuri shumë të…

Read More

Konkurs nga Zyra e Bankës Botërore në Shqipëri

Konkurs nga Zyra e Bankës Botërore në Shqipëri

Për të promovuar pikturën kontemporane shqiptare, Zyra e Bankës Botërore në Shqipëri, në bashkëpunim me Universitetin e Arteve në Tiranë, organizojnë një konkurs tē pikturës kontemporane. Konkursi është i hapur për piktorë profesionistë dhe amatorë. Afati i pranimeve: E Martë, 15 janar 2019. Për më shumë informacion, klikoni në këtë LINK

Read More

Vend i lirë pune në Top Channel

Vend i lirë pune në Top Channel

Top Channel kërkon të punësojnë gazetarë për faqen e internetit Kërkohen kandidatë për të punuar për faqen e internetit të Top Channel: www.top-channel.tv të cilët kanë njohuri mbi gazetarinë, lajmet e ditës; nga vendi, bota, rajoni, ekonomia, kronika e zezë, sporti, kultura e showbiz-i. Gjithashtu të kenë njohuri mbi platformat digjitale, si në tekst, video dhe fotografi, përfshirë YouTube e rrjetet e tjera sociale. Preferohen kandidatë me arsim të lartë, që kanë aftësinë për të shkruar shpejt…

Read More

Mundësi punësimi nga Ministria e Arsimit

Mundësi punësimi nga Ministria e Arsimit

Në zbatim të Ligjit Nr.7961, datë 12.7.1995, “Kodi i Punës i Republikës së Shqipërisë”, i ndryshuar; Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 600, datë 9.10.2018 “Për miratimin e shërbimit të sigurisë publike në 150 institucione të arsimit parauniversitar dhe të kritereve për oficerët e sigurisë”, Marrëveshjes së Bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Brendshme dhe Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë “Për Oficerët e Sigurisë në Shkollat Publike”, si dhe në urdhrin Nr. 531, datë 14.09.2018 të MASR “Për ngritjen e…

Read More

Plotësisht i financuar/ Program për studentë në Zvicër

Plotësisht i financuar/ Program për studentë në Zvicër

Afati i aplikimit: 31 Dhjetor 2018 Kush mund të aplikojë: aplikantët e regjistruar në program bachelor ose master Përfitimet: bursa mbulon shpenzimet e akomodimit dhe jetesës Pëshkrimi Departamenti i Shkencave Kompjuterike në ETH Zyrih ofron një program të ri dhe interesant që u mundëson studentëve të diplomuar dhe atyre që janë në process diplomimi që të marrin përvojë kërkimore në këtë departament gjatë muajve të verës. Programi është i hapur për të gjithë studentët në mbarë botën. Departamenti është…

Read More

Mundësi punësimi/ Oficer Administrate

Mundësi punësimi/ Oficer Administrate

Pozicioni: Oficer Administrate Vendodhja e punes: Durres Afati i aplikimeve: 14 Nentor 2018 Qellimi i Pozicionit Te ofroje nje game te gjere sherbimesh mbeshtetese ne zyren e World Vision Albania dhe te ndihmoje Drejtuesin e skuadres ne veprimtari qe lidhen me mbarevatjen e zyres dhe mirmbajtjen e paisjeve. Te perkrahe dhe te ndihmoje Drejtuesin e Skuadres dhe stafin e programit ne organizimin dhe koordinimin e eventeve te rendesishme. Pergjegjesite Kryesore Te mbeshtese skuadren ne organizimin…

Read More

Thirrje për kumtesa: “Paraja në Politikë…”

Thirrje për kumtesa: “Paraja në Politikë…”

Departamenti i Shkencave Politike në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, në bashkëpunim me National Democratic Institute (NDI) dhe me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Tiranë, organizon konferencën shkencore “Paraja në Politikë: Refleksione, Pritshmëri dhe Zgjidhje”. Konferenca do të zhvillihet në datën 25 shkurt, 2019, në qytetin e Durrësit. Për më shumë klikoni në këtë LINK

Read More

Program i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit

Program i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit

Programi Global UGRAD është një program i financuar nga Departamentit i Shtetit i cili jep bursa për studentë të nivelit universitar në 55 vende të botës. Studentët caktohen në kolegje dhe universitete në të gjithë Amerikën, ku marrin pjesë në një semestër të nivelit parauniversitar pa diplomë. Bursa mbulon udhëtimin, shkollimin, dhomën, siguracionin për aksidente/sëmundje, një pagesë të vogël mujore, dhe shpenzime për libra. Pjesëmarrësit jetojnë në konvikt me bashkëmoshatarët e tyre amerikanë ose në…

Read More

Thirrje për Avokatë

Thirrje për Avokatë

ECO Partners for Sustainable Development (ECO P) po lancon “Thirrjen per Avokatet” ne kuadrin e projektit “Vezhguesi Rural” duke i ftuar avokatet qe t’u bashkohen dhe te marrin pjese ne aktivitetet e projektit Qellimi: Rritja e kapaciteteve te avokateve per t’u ofruar mbeshtetje ligjore komuniteteve lokale, aktivisteve dhe OJQ-ve lokale nepermjet sigurimit te aksesit ndaj informacionit (te mbajtur zyrtarisht), promovimit te te drejtes se qyteterave per pjesemarrje publike, debatimit ne gjyq te çeshtjeve qe lidhen me…

Read More