Konkurs nga UNICEF Albania

Konkurs nga UNICEF Albania

KONKURS FOTOGRAFIE “Unë dhe Interneti” A je i apasionuar pas internetit? Ke dëshirë të bësh fotografi? Je nën 18 vjeç? Nëse po, atëherë: 1. SHKREP NJË FOTO me temë “Une dhe Interneti” 2. MODIFIKOJE nëse ke dëshirë! 3. DËRGO FOTON/IMAZHIN dhe një tekst që e përshkruan idenë tënde në adresën email tirana@unicef.org 4. FITO një biçikletë Nxito! Afati i fundit i dorëzimit të fotove/imazheve: 10 nëntor 2018 #jamisigurtonline #unicefalbania

Read More

Thirrje për ekspertë vendas

Thirrje për ekspertë vendas

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH), në kuadër të projektit “Për të rritur pavarësinë, llogaridhënien, transparencën dhe efikasitetin e Institucioneve të Reja Drejtuese të Drejtësisë” i cili zbatohet në kuadër të thirrjes “Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjithë në Shqipëri” zbatuar nga Save the Children dhe financuar nga Bashkimi Evropian shpall thirrjen publike për ekspertë për komunikimin me median. Eksperti vendas që do të përzgjidhet do të…

Read More