Hapen aplikimet për “Patrullën e Përgjithshme”, afatet dhe kriteret që duhet të plotësoni

Hapen aplikimet për “Patrullën e Përgjithshme”, afatet dhe kriteret që duhet të plotësoni

Shpallen aplikimet për të ndjekur studimet në Akademinë e Sigurisë, Kolegji Profesional i Lartë, Kolegji i Policisë për “Patrullë të Përgjithshme” Me qëllim kryerjen e një procesi përzgjedhës të drejtë, të paanshëm dhe transparent, sipas parimit të shanseve të barabarta, meritës dhe mosdiskriminimit, Policia e Shtetit bën me dije të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të konkurojnë në Akademinë e Sigurisë për “Patrullë të Përgjithshme”, se në 20 Korrik 2018 hapet procesi i aplikimeve për…

Read More

Mundësi punësimi/ Shofer

Mundësi punësimi/ Shofer

Pozicioni: Shofer Raporton tek: Manaxheri i Finances dhe Administrates Koha e punes: Kohe e pjesshme, 20 ore ne jave Kohezgjatja: Nje vit, me tre muaj periudhe prove Data e fillimit: Menjehere pas perfundimit te procesit te rekrutimit Informacion i pergjithshem rreth Terre des hommes Albania dhe Kosovo Terre des hommes Misioni në Shqipëri dhe Kosovë (Tdh) është një organizatë jofitimprurëse që ka funksionuar për më shumë se 15 vjet në fushën e të drejtave të…

Read More