Fitoni 50,000£/ Konkurs në Londër

Fitoni 50,000£/ Konkurs në Londër

Kush mund të aplikojë: kandidatët në moshën 18 vjeç ose më të mëdhenj nga e gjithë bota Çmimi: 50,000 paund dhe udhëtimi për pesë marrjen në Konkursin e Ideve në Londër do të jetë i mbuluar Përshkrimi Me 600 sipërmarrës dhe investitorë që marrin pjesë, dhe mbi 50 start-upe që ekspozojnë, ‘Elevating Ideas London 2018’ është vendi i duhur për të qenë i pranishëm! Do të përzgjidhen dhe do të ftohen 10 ekipe në Londër…

Read More

Mundësi punësimi në disa qarqe të vendit

Mundësi punësimi në disa qarqe të vendit

Zotëroni një diplomë Bachelor në “Shkenca Ekonomike/Juridike/Inxhinierike/një nga degët e Akademisë së Policisë/Sigurisë/ një nga degët e Akademisë Ushtarake”? Dëshironi të bëheni pjesë e shërbimit civil? Momenti juaj është tani! Prefekturat e qarqeve Elbasan, Lezhë, Tiranë, Korçë, Durrës, Shkodër dhe Kukës kërkojnë specialist në “Sektorin e Planifikimit, Përballimit të Emergjencave Civile dhe Krizave”. Apliko në shpalljen me kodin 1897 duke kliluar KËTU. Afati i aplikimit është 11 Gusht 2018!

Read More