Bursë studimi në Hollandë

Bursë studimi në Hollandë

Bursa ‘Mendje Kreative’ nga Akademia për Industrinë kreative është në dispozicion për vitin akademik 2019-2020. Qëllimi i bursës është të mbështesë të rinjtë kreativë gjatë periudhës së studimit në Akademinë për Industrinë kreative. Fontys Hogescholen (Universiteti i Shkencave të Aplikuara Fontys) është një nga universitetet më të mëdha hollandeze, me kampuse që ndodhen kryesisht në jug të Hollandës. Në Fontys, ndërkombëtarizimi është një çështje kyçe. Ne ofrojmë arsimim në gjuhën angleze për studentët e huaj…

Read More

Konkurs/ Posteri më i mirë me ilustrime

Shoqata e Ilustruesve në partneritet me Muzeun e Transportit të Londrës hap thirrjen për aplikime për Çmimin Poster me Ilustrime 2019. Këtë vit tema është: Historitë e Londrës. Përgjatë shekujve, Londra ka prodhuar dhe frymëzuar histori të panumërta. Personazhet imagjinare ose të vërteta dhe ngjarjet në këtë qytet të mahnitshëm kanë magjepsur gjithnjë njerëzit, nga miti urban anekdotik në tregimet e mëdha të legjendave historike, nga e përditshmja tek kuriozët dhe nga e kaluara deri…

Read More