Event/ Takohemi në fermë & Sekretet e Fotografisë

Event/ Takohemi në fermë & Sekretet e Fotografisë

Le ti japim pak diell nga dielli i munguar ketij sezoni veror! Ne kuader te nje kalendari te mbushur plot me aktivitete e gjalleri rinore, do te jemi Diten e Enjte tek “Mrizi i Zanave”, Fishte ku do te njihemi nga afer me fermen dhe menyrat e nje ushqimi te shendetshem si dhe gatimet tradicionale dhe plot shije te zones! Me pas te gjithe se bashku do te zhvendosemi drejt Plazhit te Shengjinit, ne ambientet…

Read More