Kurs falas për trashëgiminë kulturore europiane

Kurs falas për trashëgiminë kulturore europiane

Çfarë është identiteti europian? Çfarë kuptojmë dhe promovojmë ne si kulturë evropiane? Në këtë kurs ju do t’u përgjigjeni këtyre pyetjeve dhe të tjerave, ndërkohë që mendoni në mënyrë kritike formimin e identiteteve dhe kulturave të ndryshme në Evropë. Ju do të eksploroni politikat themelore europiane mbi kulturën, kreativitetin dhe median dhe do të hidhni dritë mbi rëndësinë e memories dhe trashëgimisë së përbashkët. Ju gjithashtu do të shqyrtoni politikën që qëndron pas industrive kulturore…

Read More