Bursa të plota masteri në Amerikë

Bursa të plota masteri në Amerikë

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit ka hapur thirrjen për aplikime për të fituar bursa masteri. Ky është një program bursash për profesionistë shqiptarë për të studiuar dhe për të marrë një diplomë masteri nga një institucion arsimor i nivelit të lartë në Shtetet e Bashkuara në një nga fushat e mëposhtme: – Administrim dhe Menaxhim Biznesi – Trashëgimi kulturore – Eko-turizëm dhe mikpritje – Edukim – Teknologji informacioni dhe shkenca kompjuterike – Administratë publike – Politikë publike…

Read More

Praktikë nga UNICEF në Firence, Itali

Praktikë nga UNICEF në Firence, Itali

UNICEF po pranon aplikime për praktikë në Zyrën e Kërkimit – Innocenti, në Firence, Itali. Zyra e Kërkimit e UNICEF-it – Innocenti kërkon dy praktikantë për gjashtë muaj nga data 3 shtator 2018 deri më 1 mars 2019. Praktika do të zhvillohet në  Njësinë e Arsimit të Zyrës së Kërkimit të UNICEF – Innocenti, me seli në Firence. Kjo praktikë parashikon një pagë mujore prej 1,000 dollarë për të mbuluar shpenzimet e jetesës. Kriteret: Të jeni të…

Read More

Mundësi nga Ambasada Amerikane/Laboratori i Gazetarisë Investiguese

Mundësi nga Ambasada Amerikane/Laboratori i Gazetarisë Investiguese

Je student i gazetarisë dhe dëshiron të ndihmoni në luftën ndaj korrupsionit? Aplikoni për të qenë pjesë e Laboratorit të Gazetarisë Investiguese! Studentët e zgjedhur që do të shfaqin pasion dhe kurajo për gazetarinë investiguese dhe të pavarur do të marrin pjesë në një program udhëheqës dhe do të shkruajnë histori investiguese mbi çështje të rëndësishme në Shqipëri. Do të ofrohen pajisje inovatore dhe trajnim gazetarie nga ekspertë nga Shqipëria dhe profesorë të shquar gazetarie…

Read More

Bursë e plotë nga Universiteti i Shtutgartit, Gjermani

Bursë e plotë nga Universiteti i Shtutgartit, Gjermani

Universiteti i Shtutgartit ofron bursa të plota masteri në fushën e Planifikimit të Infrastrukturës, Urbanizmit të Integruar dhe Dizajnit të Qëndrueshëm. Këto bursa janë të hapura për studentët nga vendet në zhvillim, të interesuar për të studiuar në Universitetin e Shtutgartit. Universiteti i Shtutgartit është një universitet i vendosur në Shtutgart, Gjermani. Ai u themelua në vitin 1829 dhe është i organizuar në 10 fakultete. Kritere: -Kandidati duhet të dijë shumë mirë gjuhën angleze. Prandaj,…

Read More