Mundësi për bursa/ Master ekzekutiv “Studime në Bashkimin Evropian”

Mundësi për bursa/ Master ekzekutiv “Studime në Bashkimin Evropian”

Masteri Ekzekutiv për “Studime në Bashkimin Evropian” e CIFE-s është një program shumë-disiplinor dy-vjeçar, i cili ofron mënyra dhe metoda fleksibël studimi për profesionistët, për të diplomuarit dhe për zyrtarët të cilët duan të vazhdojnë punën e tyre në të njëjtën kohë. Programi: Siguron njohuri të strukturuara të njohurive të BE-së dhe fokusohet në çështjet prioritare të përzgjedhura për një shpjegim më të gjerë të kuptimit dhe qasje të orientuar drejt së ardhmes për integrimin…

Read More

Shpenzimet e mbuluara/ Shkëmbim rinor në Antalia, Turqi

Shpenzimet e mbuluara/ Shkëmbim rinor në Antalia, Turqi

Youth Exchange ne Antalya, Turkey Tema “I Am The Last Turtle – Keep Me Alive!” Data: 21/7/2018 (Arrival day)- 29/07/2018 (Departure day) Do te perzgjidhen 3 pjesemarrres nga Shqiperia. Akomodimi, ushqimi jane te mbuluara 100% . Transporti max 275€ Per te marre pjese dergoni formen e aplikimit ne asdalbania@gmail.com, afati i aplikimeve 17 Qershor 2018 Ju lutem vendosni si subject te e-mail-it tuaj: “Turtle” Informacione ne lidhje me aktivitetin si dhe formen e aplikimit do ta…

Read More