Sesion informimi në Tiranë për Bursat Erasmus+

Sesion informimi në Tiranë për Bursat Erasmus+

Do te organizohet nje seminar nga Zyra Kombetare e Erasmus + ne Fakultetin e Shkencave Sociale, per te dhene informacione mbi bursat nderkombetare te programit Erasmus+ qe ju jep mundesine te studioni 6 muaj ose 1 vit ne Universitetet me te mira Evropiane. 🇦🇱🇪🇺 Aktiviteti do te organizohet me date 17.05.2018 diten e enjte ora 16.00 ne sallen Aula Magna. Jeni te mirepritur te gjithe ju qe deshironi te perjetoni nje eksperience studimore si studente evropiane,…

Read More

Thirrje për aplikim për muzikantë dhe kompozitorë të rinj

Thirrje për aplikim për muzikantë dhe kompozitorë të rinj

Thirrje për aplikim për muzikantë dhe kompozitorë të rinj: impuls. Akademia e 11-të Ndërkombëtare e Ansamblit dhe Kompozitorëve për Muzikën Bashkëkohore 10-22 shkurt, 2019 @KUG. Universiteti i Muzikës dhe Arteve performative Graz | Austri Ekip ndërkombëtar tutorësh (muzikantë dhe kompozitorë të mirënjohur) | pjesëmarrës nga e gjithë bota | klasa instrumentale dhe kompozimi| muzikë dhome dhe ansambël | seanca leximi dhe programe të tjera speciale | improvizim | elektro | yoga | leksione | platforma…

Read More