Renditja/ Ky është qyteti më i mirë në botë për studentët!

Renditja/ Ky është qyteti më i mirë në botë për studentët!

Londra është cilësuar qyteti më i mirë studentor në botë për herë të parë. Edicioni i pestë i QS, “Best Students Cities Ranking”, lëshuar sot nga analistët e “Quacquarelli Syndoms” tregoi se Londra arriti të zëvendësonte Montrealin e Kanadasë si udhëheqës botëror sa i përket jetës studentore. Kjo renditje u bazua në cilësinë e universiteteve, tregut të punës, gatishmërinë e studentëve për të qëndruar aty pas diplomimit si dhe cilësinë e jetesës.   Scan

Read More

Shpenzimet e mbuluara/ Trajnim 1-vjeçar në Itali

Shpenzimet e mbuluara/ Trajnim 1-vjeçar në Itali

Sekretariati i CEI-t (Nismës se Evropës Qendrore) kërkon tre profesioniste  të rinj të administratës  publike  ose nga shoqëria civile te marrin pjese ne Programin 1-vjeçar  të Trajnimit të Avancuar të CEI-, i cili financohet nga Fondi i Bashkëpunimit të CEI-t. Pjesëmarrësit do te asistojnë në organizimin e aktiviteteve të CEI-t për marrëdhëniet me jashtë, marrëdhëniet me publikun dhe menaxhimin e projekteve. Duhet të njohin gjuhen italiane dhe një nga gjuhet e vendeve te CEI-t. Gjithashtu…

Read More

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Mundësi punësimi/ Menaxher dyqani

Të gjithë personat e interesuar janë të lutur të paraqesin CV-në dhe letrën e interesit pranë burimeve njerëzore të Spar Albania në adresën hr@spar.al Për detaje më të hollësishme lidhur me përgjegjësitë dhe kërkesat e pozicionit, ju lutemi ti referoheni dokumentit në këtë LINK Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri në 24.05.2018

Read More