Mundësi punësimi/ Koordinator terreni

Mundësi punësimi/ Koordinator terreni

Organizata: Caritas Shqiptar Pozicioni: Koordinator Terreni Departamenti: Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja: Tiranë Varet & raporton tek: Menaxheri I Projektit  Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me UNHCR po zbaton një projekt në mbështje të të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve  që identifikohen në Shqipëri. Qëllimi i projektit është mbrojtja dhe ofrimi me dinjitet i shërbimeve për këta persona. Ky qëllim do të arrihet përmes mbështetjes humanitare për azil kërkuesit, refugjatet dhe migrantet në Shqipëri duke rritur aksesin…

Read More

Thirrje për vullnetarë

Thirrje për vullnetarë

TISS fton vullnetarë në skuadër! Nëse vazhdoni arsimin e lartë në degë të Shkencave Sociale, keni përvojë në punën me fëmijë dhe ndieni se e kryeni me përgjegjësi, provoni! Angazhimi vullnetar: E hënë-e premte, 9:30-12:30. Çdo i/e interesuar mirëpritet në ambientet e Qendrës TISS, ditën e premte, prej orës 10:00-11:00. Mirësevini!

Read More

Konkurs/ Ide të Gjelbërta 2018

Konkurs/ Ide të Gjelbërta 2018

Partnerët Shqipëri ka shpallur konkursin kombëtar Ide të Gjelbërta 2018! Qëllimi i konkursit “Ide të Gjelbërta” është mbështetja e nismave të biznesit të cilat synojnë përfshirjen sociale përmes integrimit dhe punësimit, dhe zhvillimin ekonomik lokal përmes ideve miqësore ndaj mjedisit.  Kriteret që duhet të plotësojë ideja që konkuron: Është një ide e gjelbërt që nuk ka filluar të zbatohet apo është në fazë embrionale. Nëse subjekti nuk është një organizatë e shoqërisë civile, sipërmarrja duhet të…

Read More

Thirrje për aplikim/ Universiteti veror 2018!

Thirrje për aplikim/ Universiteti veror 2018!

MIO-ECSDE, federata jo-fitimprurëse me 127 OJQ në Mesdhe, ku ben pjese edhe PPNEA, ka hapur thirrjen per të gjithë të diplomuarit, që të aplikojnë në universitetin veror 2018 me temë “Qasjet e integruara për Menaxhimin e Zhvillimit të Qëndrueshëm , Turizmin, dhe Produktet lokale në Rezervat Biosferike”. Ky universitet veror do të realizohet në 8-15 Korrik 2018, në Parnon, Greqi dhe ka si qëllim të rrisë kapacitetet dhe të trajtojë çështje lidhur me menaxhimin, zhvillimin…

Read More