Mundësi praktike e paguar në Bruksel

Mundësi praktike e paguar në Bruksel

Federation of Young European Greens is looking for an intern to support FYEG and the Greens/EFA group in the European Parliament in their work. It is a paid full-time internship with flexible working hours. FYEG is a dynamic, inclusive organisation that unites Young Green activists, Green youth movements and political organisations from all over Europe. It advocates and campaigns for political change, and serves as a platform for the exchange of ideas and knowledge among…

Read More

Vend i lirë pune: Financier/e

Vend i lirë  pune: Financier/e

Pozicioni: Financier/e Përmbledhja e Pozicionit: Përgjegjës/e për menaxhimin e përditshëm të detyrave të tij/saj në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë. Ofruesi i pozicionit të punës: Kompania “Balkans Capital” DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË Të funksionit Financiar Regjistrimi i faturave të blerjes, shitjes në sistemin e financës; Regjistrimi i veprimeve të arkës në sistemin e financës; Kontrolli i saktësise së hedhjes së veprimeve me bankat dhe arkën në financë; Përgatitja e raporteve ditore të gjendjes dhe…

Read More