Vend vakant për ekspert/e ligjor/e

Vend vakant për ekspert/e ligjor/e

Shpallje vendi vakant për Ekspert/e Ligjor/e për zhvillimin e sesioneve këshilluese me Pacientët e bashkive Dibër dhe Lushnjë, lidhur me kuadrin ligjor dhe mbrojtjen e drejtave të Pacientëve në Sistemin e Drejtësisë OJF:  Shoqata “Together for Life” Qëllimi i angazhimit: Zhvillimi i sesioneve këshilluese me pacientët e bashkive Dibër dhe Lushnjë lidhur me kuadrin ligjor dhe mbrojtjen e drejtave të në Sistemin e Drejtësisë Vendi: Bashkia Dibër dhe Bashkia Lushnjë Kohëzgjatja: 36 ditë pune në periudhën Qershor 2018…

Read More

Shpenzimet e mbuluara nga OSBE/ Akademia Evropiane e Inovacionit në Itali

Shpenzimet e mbuluara nga OSBE/ Akademia Evropiane e Inovacionit në Itali

  OSBE hap thirrjen për 18 bursa të paguara plotësisht në Akademinë Evropiane të Inovacionit (EIA), një nga programet më të mira në botë për sipërmarrësit e rinj, studentët dhe  të diplomuarit. Nga data 8 deri në 27 korrik në Torino, finalistët e përzgjedhur nga Ballkani Perëndimor do të jenë pjesë e një mjedisi shumëkulturor me profesionistë dhe mentorë nga institucionet më të larta të botës, duke përfshirë liderët e biznesit nga Amerika, Evropa dhe…

Read More