Shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Gjermani

Shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Gjermani

Fondacioni Gjerman për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar (IRZ) organizon në verën e vitit 2018, Shkollën e 8-të Verore mbi “Ligjin Gjerman” në Bonn. Kursi i drejtohet studentëve të jurisprudencës ose avokatëve të rinj nga disa vende partnere të IRZ, me theks tek ligji gjerman. Qëllimi i aktivitetit njëjavor është njohja e pjesëmarrësve me sistemin ligjor gjerman dhe atë evropian. Kursi zhvillohet nga dt. 8 (mbërritja) deri më 14 korrik 2018 (kthimi) në Bonn. Përveç leksioneve në…

Read More

Mundësi punësimi pranë UN Women Albania

Mundësi punësimi pranë UN Women Albania

Apliko tani! UN Women Albania kërkon të punësojë Konsulent kombetar per te mbeshtetur procesin e raportimit te Shqiperise ne mekanizmat nderkombetar te te drejtave te njeriut, sa i perket rekomandimeve per barazi gjinore dhe kunder dhunes ndaj grave. Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK Afati aplikimit: 5 qershor

Read More

Akademi verore falas rreth Liqenit të Prespës

Akademi verore falas rreth Liqenit të Prespës

Atelier Albania Summer Academy ’18 gusht – shtator 4 javë rreth Liqenit të Prespës Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit në bashkëpunim me INTBAU Albania kanë hapur Thirrjen për aplikime në Akademinë Verore Atelier Albania ’18 (AASA ’18), e cila do të ketë në fokus Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit. Çfarë është AASA? Akademia Verore e Atelier Albania (AASA), nisi në vitin 2015 si një forum për të zbuluar mënyra të reja edukimi…

Read More

Mundësi punësimi në programin “Angazhimi i Diasporës në Zhvillimin Ekonomik dhe Social të Shqipërisë”

Mundësi punësimi në programin “Angazhimi i Diasporës në Zhvillimin Ekonomik dhe Social të Shqipërisë”

Në funksion të zbatimit të programit “Angazhimi i Diasporës në Zhvillimin Ekonomik dhe Social të Shqipërisë”, IOM Shqipëri ka shpallur thirrje për individë në Itali dhe Shqipëri që të aplikojnë për ofrimin e shërbimeve sipas profileve të mëposhtëm: – 3 (tre) Konsulentë në Itali, për Bordin Këshillmor Teknik (TAB) Vacancy 18-2018 – 3 (tre) Konsulentë në Tiranë/Shqipëri, për Bordin Këshillmor Teknik (TAB) Vacancy 17-2018 – 3 (tre) Konsulentë Lokalë dhe Konsulentë nga Diaspora për punuar…

Read More

Universitet veror në Bukuresht, Rumani

Universitet veror në Bukuresht, Rumani

Afati i aplikimit: 10 Qershor 2018 Kush mund të aplikojë: student të të gjitha niveleve (bachelor, master dhe PhD), nga Evropa dhe nga e gjithë bota Aktivititeti: 12 – 26 Gusht 2018, Bukuresht, Rumani Përshkrimi Universiteti Veror i Bukureshtit është një event kulturor dhe akademik ndërkombëtare, i cili do të zhvillohet ndërmjet 12 dhe 26 gushtit 2018, duke u fokusuar në problemet ekonomike dhe fushat e interesit të ndërlidhura dhe ka si objektiv kryesor promovimin e vlerave të përbashkëta akademike….

Read More

Bursa në Universitetin Eberswalde, Gjermani

Bursa në Universitetin Eberswalde, Gjermani

Hapet Thirrja për Bursa për studentët e Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, në Kuadër të Programit Erasmus+ në Universitetin Eberswalde, Gjermani! Në kuadër të Programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për semestrin e parë të vitit akademik 2018-2019 për studentët e Fakultetit të Ekonomisë, UT në Universitetin Eberswalde në Gjermani. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor; – Master;…

Read More

Seminar në Tiranë nga Zyra Kombëtare Erasmus +

Seminar në Tiranë nga Zyra Kombëtare Erasmus +

Zyra Kombëtare Erasmus + në bashkëpunim me ekspertët Erasmus+ për Reformat në Arsimin e Lartë (HERE) ka kënaqësinë t’ju ftojë në seminarin kombëtar me temë “Zgjerimi i rolit të studentëve në manaxhimin dhe qeverisjen e IAL-ve” që do të mbahet ditën e enjte, më datë 24 Maj 2018, ora 9:30, në ambjentet e Universitetit Politeknik të Tiranës (salla Silvano Pedrollo). Objektivat kryesore të Seminarit HERE përfshijnë: – Zbatimin e kërkesave të LAL për rolin e…

Read More

Thirrje për aplikim për ekspertë të jashtëm

Thirrje për aplikim për ekspertë të jashtëm

Departamenti i Administratës Publike, në cilësinë e njësisë përgjegjëse për organizimin e procedurave të konkurrimit për plotësimin e vendeve vakante në institucionet e administratës shtetërore, krijon Komitetet e Pranimit, të cilat kryejnë vlerësimin e kandidatëve pjesëmarrës në këto procedura. Sa më sipër, në zbatim të pikës 5, të Kreut III, të Vendimit nr. 243, datë 18.3.2015 të Këshillit të Ministrave, “Për pranimin, lëvizjen paralele, periudhën e provës dhe emërimin në kategorinë ekzekutive”, si dhe pikës…

Read More

Mundësi praktike në Fondacion

Mundësi praktike në Fondacion

Fondacioni Together Albania shpall konkurs për një praktikant/e Kandidatët duhet të: • Kenë përfunduar studimet universitare ose të jenë në vitin e fundit të studimeve universitare (preferohet të jenë student të Psikologjisë, Sociologjisë, Punes Sociale apo Pedagogjisë); • Të kenë njohuri në punën me kompjuter (Word, Excel, PowerPoint, SPSS, Internet etj); • Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze; • Dëshirë për të mësuar dhe për të punuar në grup; Të interesuarit mund…

Read More

Sesion informimi në Tiranë për Bursat Erasmus+

Sesion informimi në Tiranë për Bursat Erasmus+

Do te organizohet nje seminar nga Zyra Kombetare e Erasmus + ne Fakultetin e Shkencave Sociale, per te dhene informacione mbi bursat nderkombetare te programit Erasmus+ qe ju jep mundesine te studioni 6 muaj ose 1 vit ne Universitetet me te mira Evropiane. 🇦🇱🇪🇺 Aktiviteti do te organizohet me date 17.05.2018 diten e enjte ora 16.00 ne sallen Aula Magna. Jeni te mirepritur te gjithe ju qe deshironi te perjetoni nje eksperience studimore si studente evropiane,…

Read More
1 2 3 4