Thirrje për aplikime/ Kamp për demokracinë vendore në Vlorë

Thirrje për aplikime/ Kamp për demokracinë vendore në Vlorë

Dëshironi të bëheni qytetar aktiv apo aktivist i shoqërisë civile?! Keni një ide inovatore që synon të përmirësojë qeverisjen lokale, të rrisë transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve publike, promovojë dhe mbështesë përfshirjen e të rinjve dhe të rejave në vendimmarrje si dhe të nxisë politika më të mira vendore në shërbim të komunitetit?! Bëhuni pjesë e Kampit të Demokracisë Vendore Vlorë, 8-10 maj 2018   PËRMBAJTJA E PROGRAMIT Kampi i rradhës që do të zhvillohet në Vlorë është…

Read More

Thirrje për aplikim projekti

Thirrje për aplikim projekti

UNESCO Prize for Girls’ and Women’s Education Barazia gjinore në arsim është një e drejtë themelore dhe një parakusht për të ndërtuar shoqëri gjithëpërfshirëse. Pikërisht me këtë frymë çmimi i UNESCO-s për edukimin e vajzave dhe grave nderon kontributet e jashtëzakonshme dhe inovative të bëra nga individë, institucione dhe organizata për të avancuar në shkollimin e vajzave dhe grave. Ky çmim i UNESCO-s është unik në prezantimin e projekteve të suksesshme që përmirësojnë dhe promovojnë…

Read More

Shkollë verore nga Universiteti Epoka

Shkollë verore nga Universiteti Epoka

Universiteti Epoka organizon për herë të parë shkollën verore “The Western Balkans: Recovery, Cooperation and EU Accession” PIR Summer School fton studentë  bachelori, masteri, profesionistë  të aplikojnë për një-javë shkollë verore me temën “The Western Balkans: Recovery, Cooperation and EU Accession”. Shkolla verore do të  zhvillohet në datat  25- 29 Qershor 2018. Aplikantët do munden të zhvillojnë njohuritë më shumë për politikat drejt integrimit në BE, marrëdhëniet dhe kooperimet e  vendeve të Ballkanit Perëndimor ….

Read More