Shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Poloni

Shpenzimet e mbuluara/ Shkollë verore në Poloni

Afati i aplikimit: 7 Maj 2018 Kush mund të aplikojë: studentë, studiues dhe profesionistë të rinj Aktiviteti:  26 Gusht – 08 Shtator 2018, Lublin, Poloni Shkolla është e planifikuar të jetë e ndarë në kurse të shkurtra, leksione, seminare, dhe punë praktike në 3 studio. Gjuha e punës është anglisht. Kriteret Studentët, studiuesit dhe profesionistët e rinj që veprojnë në fushën e arkitekturës, planifikimit urban, artit dhe dizanjit, si dhe përfaqësues të të tjera fushave (histori, sociologi, arte fine,…

Read More

Bursë masteri në Itali

Bursë masteri në Itali

Afati i aplikimit : 24 Korrik 2018 Kush mund të aplikojë: Studentë nga vendet e BE-së dhe jashtë BE-së Bursa: vlera e bursës varion afërsisht nga 3.800 në 4.800 EUR (duke përfshirë shërbimet në restorant dhe akomodimin) Përshkrimi Programi Master në Inxhinierinë e Internetit dhe Multimedias të Universitetit të Gjenovës ofron arsim të avancuar mbi sinjalin, imazhin dhe përpunimin e videos, rrjetëzimin dhe telematikën, sigurinë kibernetike, sistemet e lëvizshme dhe fikse të komunikimit dhe elektromagnetizmin e aplikuar….

Read More