Forum për të rinjtë në Slloveni

Forum për të rinjtë në Slloveni

Përshkrimi Forumi Strategjik i të Rinjve Bled (Young BSF) është një konferencë vjetore që mbledh së bashku liderët e rinj për t’u angazhuar në diskutime dhe për të zhvilluar zgjidhje të jashtme për disa nga çështjet më të ngutshme botërore. Eventi i vitit 2018 do të bëhet nën titullin: ‘Sustainable Security: The Role of Youth in Bridging the Divide’. Temat për t’u diskutuar: • Marrëdhëniet ndërmjet brezave; • Agenda 2030; • E ardhmja e BE-së;…

Read More