Konkurs artistik për të rinjtë

Konkurs artistik për të rinjtë

Keni talent në pikturë? Mendoni se aftësitë tuaja për të shkruar ese janë të mira? Mendoni se një foto flet më shumë se 1000 fjalë? Keni dëshirë të bëheni regjizor i filmit tuaj me metrazh të shkurtër? Është koha tani për t’i dhënë vetes një mundësi për të shprehur nëpërmjet artit mendimet dhe perceptimet tuaja rreth barazisë gjinore. Qendra ACT for SOCIETY ju fton të merrni pjesë në projektin e saj më të ri “Living with…

Read More

Bursë e plotë doktorature në Kopenhagen, Danimarkë

Bursë e plotë doktorature në Kopenhagen, Danimarkë

Shkolla e Biznesit në Kopenhagen  ofron Bursa Doktorature në Departamentin e Menaxhimit të Operacioneve në Danimarkë. Studentë nga e gjithë bota kanë të drejtë të aplikojnë për këtë bursë. Shkolla e Biznesit në Kopenhagen është një universitet publik i vendosur në Kopenhagen, kryeqytetin e Danimarkës. Kush mund të aplikojë? Studentë nga e gjithë bota mund të aplikojnë për këtë bursë; Kandidati duhet të ketë një trajnim bazë të nivelit Master (i ngjashëm me programin 3…

Read More