Pozicion vakant Mësues/e për mbështetje pas shkollore

Pozicion vakant Mësues/e për mbështetje pas shkollore

Pozicion vakant Mësues/e për mbështetje pas shkollore Profili: Matematike Angazhimi: Me kohë të pjesshme Terre des hommes Shqipëri kërkon të kontraktojë një mësues/e profili Matematikë, për klasa mbështetëse, me kohë të pjesëshme në kuadër të projektit “Mbështetja e familjeve, fëmijëve dhe të rinjve, ekspozuar ndaj migrimit në Lezhë dhe Shkodër” Vendi: Shkodër Periudha e angazhimi: 3 mujore Përmbajtja e projektit Terre des hommes në Shqipëri, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, dhe Lezhë po zbaton projektin…

Read More