Thirrje për aplikime/ Anëtar në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane në Tiranë

Thirrje për aplikime/ Anëtar në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane në Tiranë

Dëshironi të rrisni prezencën tuaj si qytetar aktiv midis të rinjve në Shqipëri përmes lidershipit, aktiviteteve në terren dhe angazhimit civil? Eja dhe sill idetë e talentin tënd në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane në Tiranë. Apliko tani për t’u bërë pjesë e strukturës së YC si anëtar. Motivo! Pse jo ti, pse jo tani? Për të aplikuar, klikoni në këtë LINK

Read More

Konkurs/ Mesazhi im për Europën

Konkurs/ Mesazhi im për Europën

Në vazhdimësi të aktiviteteve që po zhvillohen në kuadër të Ditës së Europës – 9 maj 2018, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) mbështetur nga European Movement International në kuadër të Europe for Citizens Programme i Bashkimit Europian, ka kënaqësinë të hapë thirrjen për Konkursin e Artikullit më të Mirë 2018: Mesazhi im për Europën Ftojmë të gjithë të rinjtë e grupmoshës 16-30 vjeç, si studentë, nxënës, hulumtues, aktivistë, gazetarë e jo vetëm, të japin mesazhet…

Read More