Mundësi punësimi/ Inxhinier elektrik

Mundësi punësimi/ Inxhinier elektrik

EuroElektra Sh.p.k si një ndër kompanitë kryesore në vend, e pranishme me novacione për sistemet “Smart Solution” dhe “Renewable-Energy” kërkon të punësojë:  Inxhinier Elektrik Kualifikime të domosdoshme: –          Diplomë universitare në inxhinieri elektrike. I preferuar profilizimi ne drejtimin energjitik. –          Përbën përparësi nëse disponon licencën elektrike apo/dhe specializuar në kurse profesionale. –          Të ketë 3-5 vjet eksperiencë në implementimin e projekteve elektrike. –          Të ketë integritet të lartë dhe etikë profesionale. –          Njohuri të mira në Autocad dhe programe të tjera inxhinierike…

Read More