Event në Tiranë/ “Mbështetja për kompanitë e turizmit në Shqipëri”.

Event në Tiranë/ “Mbështetja për kompanitë e turizmit në Shqipëri”.

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Bashkimi Evropian (BE) organizojnë ditën e Enjte, datë 12 Prill 2018, tek Hotel Tirana International, aktivitetin: “Mbështetja për kompanitë e turizmit në Shqipëri”. Për më shumë informacion kontaktoni në tel: +3554 2259439; +355 69 70 65 650; E-Mail: bazee@ebrd.com.

Read More

Mundësi praktike në Ambasadën Amerikane në Tiranë

Mundësi praktike në Ambasadën Amerikane në Tiranë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë kërkon një kandidat për pozicionin e praktikantit vendas në Zyrën e Menaxhimit. Klikoni këtu (PDF 122 KB) për lajmërimin. Të interesuarit duhet të dërgojnë letrën e interesimit nëpërmjet e-mailit në adresën canobx@state.gov Aplikimet pranohen deri më 13 prill, 2018.

Read More