Konkurs/ “Steriotipet Shqiptare”

Konkurs/ “Steriotipet Shqiptare”

A ke pasion fotografinë? 📷 Testo kreativitetin tend duke marre pjese ne konkursin tone me teme: “Steriotipet Shqiptare”. Keshilli Rinor hap nga sot konkursin per foton me te bukur dhe kreative ne kuader te projektit “Steriotipet qe ekzistojne ne vendin tone”. Kjo eshte mundesia juaj qe permes aparatit fotografik apo smartphonit te ndiheni te lire per te shprehur keto steriotipe nepermjet artit te fotografise. Na dergoni fotot tuaja ne “staff@useycalbania.org” ose faqen tonë të Facebook-ut dhe…

Read More

Mundesi punësimi/ Edukatore kopshti

Mundesi punësimi/ Edukatore kopshti

Ju njoftojme se eshte hapur nje vend i lire pune per edukatore tek kopshti “Adventist”, Njesia Bashkiake nr. 6, Rruga “Bedri Karapici” tek ish qyteti Nxenesve, Tirane. Kriteret: -Te kete mbaruar arsimin e larte per Mësuesi(Parashkollor), Shkenca Sociale(Psikologji, Punë Sociale). -Të ketë experience punë në lidhje me fëmijërinë e hershme. Presim CV e te interesuarave ne emailin e meposhtem: info@adra.al

Read More

Mundësi burse studimi në Austri

Mundësi burse studimi në Austri

Shkolla bujqësore profesionale në Eisenstadt, në Austri, ofron bursa edukimi në vreshtari, prodhimin e verës, rritjen e frutave, përpunimin e frutave, rritjen e perimeve. Mund të aplikojnë të gjithë studentët dhe profesionistët nga mosha 19 deri në 27 vjeç. Periudha e trajnimit nga muaji Korrik/Gusht 2018 deri në muajin Shtator 2019. Aplikimi është i vlefshëm deri në datën 18 Maj 2018 në linkun: http://www.bujqesia.gov.al/al/konkurs/hapen-aplikimet-per-trainim-ne-austri

Read More