Trajnim “Siguria ushqimore – mbrojtja dhe mirëqënie e popullatës dhe roli i Shoqërisë Civile”

Trajnim “Siguria ushqimore – mbrojtja dhe mirëqënie e popullatës dhe roli i Shoqërisë Civile”

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të programit “Mbështetje për Organizatat Mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri (SENiOR-II)”, mbështetur nga Qeveria Suedeze (SWEDEN), si pjesë e Paketës së Trajnimeve për Menaxhimin Mjedisor, organizon trajnimin e rradhës me temë “Siguria ushqimore – mbrojtja dhe mirëqënie e popullatës dhe roli i Shoqërisë Civile”. Qëllimi i këtij trajnimi është ofrimi i njohurive në fushën e sigurisë ushqimore në vendin tonë, njohja me institucionet përgjegjëse për monitorimin dhe…

Read More

Doganat shpallin 33 vende të lira pune/ Detajet si mund të aplikoni

Doganat shpallin 33 vende të lira pune/ Detajet si mund të aplikoni

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave ka shpallur 33 vende të lira pune për pozicione të ndryshme. Sipas njoftimit të Doganave, për pozicionin Përgjegjës Sektori, në Sektorin Task Forcë, në Drejtorinë e Hetimit, Kategoria B. III-a/1 është shpallur një vend vakant. Ndërkohë, një vend i lirë pune është edhe për pozicionin Përgjegjës sektori, në Sektorin e Analizës dhe Raportimit, në Drejtorinë e Hetimit, Kategoria B. III-a/1 dhe një tjetër vend është shpallur për Përgjegjës sektori, në…

Read More

Praktika në përfaqësitë diplomatike dhe konsullore të Shqipërisë në botë

Praktika në përfaqësitë diplomatike dhe konsullore të Shqipërisë në botë

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme shpall praktikën e punës në përfaqësitë diplomatike dhe konsullore (PDK) të RSH-së në botë. Qëllimi i këtij programi është mundësia për të përfituar një përvojë të vlefshme në fillimin e karrierës profesionale. Ky program është i hapur për të rinjtë dhe të rejat me origjinë shqiptare, të cilët shprehin interes mbi funksionimin e Përfaqësive/ Misioneve të RSH-së në botë dhe fushën e veprimtarisë të tyre. Praktikantëve  do t’u jepet…

Read More

Trajnime në Itali dhe Kosovë për të rinjtë shqiptarë

Trajnime në Itali dhe Kosovë për të rinjtë shqiptarë

‘’Thirrje për të rinj të cilët kanë interes të jenë sipërmarrës në  Agro-Turizem’’ Trajnimi i parë: “The Agro-Tourist Challenge” Vendi: Peja, Kosovë Periudha: 06-12 Qershor, 2018 Trajnimi i dytë: “A Green Stake” Vendi: Uri, Itali Periudha: 04-10 Shtator, 2018 Mosha e pjesëmarrësve: 18-32 vjec Është kusht që pjesëmarrësit të marrin pjesë në të dyja aktivitetet. Pjesëmarrësit duhet të kenë nivel mesatar të gjuhës angleze. Kostot e akomodimit dhe transportit janë të mbuluara. Pjesëmarrësit e interesuar…

Read More

Grante/ Thirrje për aplikime për projekte komunitare

Grante/ Thirrje për aplikime për projekte komunitare

Jeni organizatë rinore dhe keni një ide për të punuar me të rinjtë? Kjo është një mundësi për ti dhënë jetë projekt-idesë suaj. Kriteret e aplikimit: 1. Kjo thirrje është e hapur për organizata jofitimprurëse që punojnë me fëmijë dhe të rinj të moshës 14-26 vjeç. 2. Objektivat specifike të thirrjes: (i) Mbështetja e ideve dhe projekteve të natyrës Start UP të bizneseve sociale lokale që aftësojnë të rinjtë drejt mundësive të vetë-punësimit. (ii) Adresimi…

Read More

Praktikë në Institutin për Demokraci, Media dhe Kulturë

Praktikë në Institutin për Demokraci, Media dhe Kulturë

Për të gjithë të rinjtë – në fazë studimi, apo të sapodiplomuar – të cilët kanë dëshirë të angazhohen pranë një organizate të shoqërisë civile, Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) njofton hapjen e programit të praktikës* për vitin 2018. Praktika mësimore pranë zyrës sonë, do t’ju mundësojë: Njohjen me kulturën e punës në një organizatë jo-qeveritare dhe jo-fitimprurëse; Familjarizimin me proceset dhe punët që nevojiten rreth koordinimit të projekteve, e gjitha kjo duke…

Read More

Thirrje për Aplikim/ Kurs Trajnimi falas

Thirrje për Aplikim/ Kurs Trajnimi falas

Kurs Trajnimi mbi Kujdesin Alternativ organizuar nga Fakulteti i Shkencave Sociale/ Departamenti i Punës Sociale dhe Save the Children në Shqipëri Save the Children në kuadër të projektit “ Mbështetje për Sistemin e Mbrojtjes së Fëmijëve” 2016 -2018 në bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave Sociale/ Departamenti i Punës Sociale ka kënaqësinë të prezantojë “Kursin e Trajnimit mbi Kujdesin Alternativ” për profesionistët që punojnë në fushën e mbrojtjes së fëmijëve dhe kanë interes të zgjerojnë njohuritë…

Read More

Grante nga Ambasada e Amerikës në Tiranë

Grante nga Ambasada e Amerikës në Tiranë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë ka kënaqësinë të shpallë konkurimin e hapur për grante me anë të këtij njoftimi për mundësi financimi (NOFO) për Programin e Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci. Qëllimi i Programit AFATI I APLIKIMIT: Programi pranon projekt-propozime deri më 2 prill 2018 Programi i Komisionit për Demokraci, i administruar nga Zyra e Marrdhënieve me Publikun, mbështet nisma të organizatave jo-qeveritare (OJQ) vëndase të angazhuara në të gjithë Shqipërinë në…

Read More
1 2 3 4