Kurse trajnimi në Gjermani

Kurse trajnimi në Gjermani

++Kurse trajnimi në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe natyrës në TU Dresden++ Universiteti Teknik i Dresdenit, ngarkuar nga Ministria Federale për Mjedisin, Ruajtjen e Natyrës, Ndërtimin dhe Sigurinë Bërthamore dhe në bashkëpunim me UNEP dhe UNESCO, ofron kurse të avancuara trajnimi për ekspertë në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe natyrës. Për këtë qëllim Ministria Federale e Mjedisit ka vënë në dispozicion disa bursa. Informacione të mëtejshme në lidhje me kurset, kushtet dhe datat…

Read More

Konkursi për Esenë më të Mirë

Konkursi për Esenë më të Mirë

Shpallet “Konkursi për Esenë më të Mirë” në Shërbimet Publike Projekti i financuar nga Bashkimi Evropian “IPSD – Mbështetje për Përmirësimin e Ofrimit të Shërbimeve Publike me në Qendër Qytetarin në Shqipëri”, me përfitues “Agjencinë për Ofrimin e Shërbimeve Publike të Integruara në Shqipëri” – ADISA, fton studentët nga mosha 18 -25 vjeç të bëhen pjesë e “Konkursit për Esenë më të Mirë”. Lutemi të dorëzoni esetë tuaja në adresën e emailit: sherbimet.publike@adisa.gov.al Për me…

Read More

Shkollë verore falas në Kroaci

Shkollë verore falas në Kroaci

Janë hapur thirrjet për aplikime për Shkollën Verore të Komunitetit të Energjisë 2018! Studentët pasuniversitarë (master ose PhD), profesionistët e rinj nga institucionet qeveritare, kompanitë, think tanks dhe OJQ-të që janë të interesuara, ftohen të aplikojnë online deri më 31 mars 2018. Aplikoni sot dhe kapni një shans për të fituar njohuri për sektorët e energjisë në kompleksitetin e tyre të plotë dhe sfidat e tranzicionit të energjisë. Vendi: Kroaci Periudha kur do zhvillohet shkolla…

Read More

Thirrje e hapur për aplikime për pajisjen me të drejtën e përdorimit të markës “EDUA”

Thirrje e hapur për aplikime për pajisjen me të drejtën e përdorimit të markës “EDUA”

“EDUA” është rrjeti më i ri në Shqipëri i dyqaneve me produkte tipike tradicionale: produkte bujqësore dhe artizanale, i cili synon të mbështesë dhe promovojë fermerët, artizanët dhe prodhuesit e tjerë Shqiptarë. Agjencia për Zhvillim Ekonomik Rajonal në pozicionin e zotëruesit të markës “EDUA”, në kuadër të promovimit të produkteve shqiptare dhe Programit te 100 fshatrave te MBZHR, mbështetet punën e deritanishme të bërë nga shumë bujq, fermerë, agropërpunues dhe artizanë shqiptarë, si dhe synon krijimin…

Read More

Ofertë për vend pune: Menaxher/e projektesh

Ofertë për vend pune: Menaxher/e projektesh

Njoftimi Organizata Together for Life (TFL) ka një pozicion të hapur për Menaxher/e Projektesh. Kërkohet një kandidat/e që është në gjendje të kontraktohet brenda marsit 2018. Kandidati/ja do të trajnohet nga Menaxherja e Përgjithshme e Projekteve të organizatës në 2-3 javët e para të punës. Përshkrimi i shkurtër i organizatës Organizata Together for Life (TFL) është themeluar në vitin 2009. Ka nisur fillimisht me projekte në gazetarinë investiguese. Duke parë impaktin,  synoi më tej të…

Read More

Mundësi punësimi/ Specialist të Arkivë Protokollit

Mundësi punësimi/ Specialist të Arkivë Protokollit

Fondi Shqiptar i Zhvillimit (FSHZH) kërkon të punësojë një Specialist të Arkivë Protokollit, pranë Njësisë së Administratës, Departamenti i Funksioneve Mbështetëse. Detyrat dhe përgjegjësitë Specialisti i arkivë protokollit do të angazhohet në: Menaxhimin efektiv dhe të duhur të të gjithë dokumentave dhe materialeve të organizatës që nga hyrja e tyre në protokoll deri në ruajtjen e tyre përfundimtare, sipas afateve dhe specifikave të dokumentave. Realizimin e procesit të rregjistrimit të saktë në hyrje në protokoll…

Read More

Aplikoni për të marrë ndihmë ligjore

Aplikoni për të marrë ndihmë ligjore

LIBURNLAW është një Departament i krijuar nga Organizata LIBURNETIK dhe ka në fokus ofrimin e ndihmës ligjore nga vetë studentet e Fakulteteve Juridike në Universitete të ndryshme, gjithmonë të mbikëqyrur dhe të koordinuar nga ekspert të mirëfilltë ligjor me një background të gjerë eksperience në fushën e ligjit. Duke parë rëndësinë që ka edukimi ligjor klinik në shtetin tonë , LIBERNAW i ofron praktikë studenteve në profesionin e tyre të ardhshëm dhe i largon nga…

Read More

Mundësi punësimi në Korçë

Mundësi punësimi në Korçë

Pozicioni: Ndihmës/e pranë Kryetarit të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Korçë Kohëzgjatja e shërbimit: Deri më 31 dhjetor 2018 (muaji gusht pushim dhe nuk paguhet) Kualifikimet Minimale: Diplomë Master në Drejtësi  Praktikë profesionale ose çdo lloj përvoje tjetër profesionale që lidhet me gjykatën; Njohuri shumë të mira të rregullave dhe procedurave të funksionimit të gjykatave; Aftësi shumë të mira komunikimi me gojë dhe me shkrim; Njohuri të avancuara të programeve kompjuterike Word dhe Excel; Rrjedhshmëri e…

Read More

Thirrje për aplikim nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë

Thirrje për aplikim nga Qendra Kombëtare e Kinematografisë

  1. Qendra Kombëtare e Kinematografisë ju njofton hapjen e sezonit të konkurimit për: a) Projekte për filma artistikë me metrazh të shkurtër; b) Projekte për filma artistikë dokumentarë; c) Projekte për filma artistikë të animuar; d) Projekte kinematografike për festivale filmi ndërkombëtar. 2. Në zbatim të ligjit nr. 8096, datë 21.03.1996, “Për kinematografinë”, të ndryshuar, vetëm shtëpitë kinematografike të regjistruara në QKK mund të paraqesin projekte kinematografike për konkurim. 3. Shtëpitë kinematografike, të cilat…

Read More

Fond për përkthim letrar

Fond për përkthim letrar

Fondi për Përkthimin Letrar (FPL) është kthyer tashmë në traditë. Për të pestin vit radhazi hapet thirrja për aplikime për mbështetje të përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe. Përvoja e katër viteve ka dëshmuar se Fondi, përveçse një ndihmesë e drejtpërdrejtë për përkthyesit dhe shtëpitë botuese, është edhe një tregues vlerësimi për përkthimet më të mira. Fondi për Përkthimin Letrar (FPL), edhe këtë vit, do të nxisë dhe mbështesë financiarisht përkthime të…

Read More
1 2 3 4