Grante/ 4 Thirrje për propozime në kuadër të Programit të Punës dhe Inovacionit Social – EaSI

Grante/ 4 Thirrje për propozime në kuadër të Programit të Punës dhe Inovacionit Social – EaSI

Programi për ‘Punësim dhe Inovacion Social’ në përputhje me strategjinë ‘Evropa 2020’ dhe me ‘Strategjinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive 2014-2020’ synon trajtimin e problemit të papunësisë së të rinjve, sigurimit të mbrojtjes së të drejtave të punëtorëve dhe nxitjen e inovacionit social dhe ekonomik nëpërmjet mbështetjes së reformave. Në kuadër të objektivave të mësipërme, EaSi vijon të publikojë thirrje të reja për propozime në portalin e tij ku aktualisht janë hapur 4 thirrje të…

Read More

Trajnim për të rinjtë në Has

Trajnim për të rinjtë në Has

A jeni një i ri nga qyteti i Hasit? Keni dëshirë të merrni pjesë në një trajnim me fokus parandalimin dhe luftimin e ekstremizmit të dhunshëm? Nëse po, jeni të ftuar të na dërgoni një CV brenda datës 23 Mars 2018 në e-mailin: info@peopleinfocus.org People in Focus do të organizojë trajnimin me temë “Ndërgjegjësohu = Mposht Ekstremizmin”. Ky aktivitet mbështetet financiarisht nga projekti “Shoqëria Civile kundër Ekstremizmit të Dhunshëm” i cili financohet nga Bashkimi Evropian…

Read More

Hapet thirrja për aplikime për kërkuesit e rinj akademikë

Hapet thirrja për aplikime për kërkuesit e rinj akademikë

PERFORM në bashkëpunim me Akademinë e Studimeve Politike (ASP) shpall thirrjen për aplikime në programin “Mbështetje për kërkimin mbi politikat për akademikët e rinj”, dedikuar për hulumtuesit e rinj nga bota akademike.  Deri në 10 kërkues do të trajnohen dhe mbështeten financiarisht për të hulumtuar mbi politika të përcaktuara, të cilat janë me interes për t’u zbatuar nga Bashkia e Tiranës. Aplikantët e përzgjedhur do të mentorohen në punimet e tyre nga Qendra Ndërkombëtare për…

Read More