Trajnime falas nga GIZ në Tiranë

Trajnime falas nga GIZ në Tiranë

Protik Innovation Center në kuadër të projektit GIZ ProSeed ofron mundësi trajnimi falas gjatë muajit Prill 2018 për të gjithë ata që dëshirojnë të fillojnë karrierën e tyre në Multimedia. Aplikimet janë të hapura deri në datën: 6 Prill 2018 nëpërmjet plotësimit të formularit në linkun që vijon: https://protikcenter.typeform.com/to/BIrEzk Numri i pjesëmarrësve është i limituar dhe vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen. Vendndodhja: Protik Innovation Center, Tiranë

Read More

Kurse trajnimi në Gjermani

Kurse trajnimi në Gjermani

++Kurse trajnimi në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe natyrës në TU Dresden++ Universiteti Teknik i Dresdenit, ngarkuar nga Ministria Federale për Mjedisin, Ruajtjen e Natyrës, Ndërtimin dhe Sigurinë Bërthamore dhe në bashkëpunim me UNEP dhe UNESCO, ofron kurse të avancuara trajnimi për ekspertë në fushën e mbrojtjes së mjedisit dhe natyrës. Për këtë qëllim Ministria Federale e Mjedisit ka vënë në dispozicion disa bursa. Informacione të mëtejshme në lidhje me kurset, kushtet dhe datat…

Read More